☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2006/10/08

ZOMBIE NIGHT

TAI GALEJO BUTI tas svajoniu filmas, kurio visada laukiau! :) Zombiai be jokio perspejimo isplinta po pasauly, zmoniu grupele isitvirtina ir bando isgyventi kol numireliai siauteja gatvese - na juk auksine formule is kurios buvo galima sukalt ta svajoniu filma :) O cia.... nezinau kaip paaiskint, sis filmas - visiskas slamstas!!! :D Bet kas svarbiausia - man patiko! Nezinau ar is to kvailumo ar as tikrai toks zombiu fanas kad NET SITAS filmas man sugebejo patikti :) Filmas labai primena survival horror zaidimus, tas vietas kur veikejai susitinka ir pasikalba... pamenat kokie apgailetini dialogai buvo pirmajam silent hill zaidime ar pirmajam resident evil zaidime ? Tai cia - situacija daug prastesne :D Vaidyba absoliuciai tragiska, ispudis toks, kad dialogus rase astuoniu metu vaikas, o scenariju jo dviem metais vyresnis brolis :D Nu nezinau kaip dar galima blogiau buvo padaryt! Pagrindinis veikejas- alia charizmatishka asmenybe - pats didziausias lochas su languotais marskiniais koki yra teke matyti, neva valdo visa situacija. visa filma zvengiau is jo vaidybos uz pilvo susiemes. Labiausiai prapliupau juokais kai jis eme garsiai melstis ir keikti dieva.. (pamatyt reik!) kai zuvo jo seima ir jis vaidino, kad grauziasi, kazkaip tikrai nezinojau ar jau juoktis ar imt verkt :D Igarsinimas irgi tragishkas.. Cia vienas is tu filmu, kuriuos ziurint jautiesi nuogas/apvogtas ir jauti geda pries pati save. Panasiai jauciuosi klausydamas MINEDO.. ;)
Na jeigu rimciau ,Kur kurejai padare klaida - tai, kad nusprende su savo galimybemis daryti ~rimta~ filma. komedija butu gavusis achujena, nes zombiai tai padaryti visai kietai ir yra tikrai neblogu efektu kur draskomos zarnos! bet kadangi uzsibreze padaryt veiksmo drama tai ir gavosi kebabas :D
Taciau Ir vel pasikartosiu - MAN PATIKO! Tas ir keisciausia! Anyway ziuret rekomenduoju tik uzkietejusiems shitkoristams. Tokia atlieka ne kiekvienas skrandis virshkins :) grynai OPTIMA LINIJA produktas. porno :)
Nuoroda atsisiusti per emule:
ed2k://|file|Zombie.Night.(2005).Xvid-DVDRip.Nucleus.avi|734224384|273626D67B20C781F9E29CA4DBDA25EE|h=Q5JRSLRCQI3DGLCHMVOYCTRKZCYIUA32|/

2 comments:

Anonymous said...

Dėkui už postą, nereiks siūst dabar šito filmo :). Planavau, bet kažkaip labai abejojau dėl jo žiūrimumo :)

-kiras- said...

nu zinok tikrai nemeluoju :)
pats tai screenshotais susiviliojau.
Bet verta paziuret bent jau tam kad pasijuokt is to nevykusio rimtumo. man tai neprailgo visgi nors ir visiskas slamstas :)