☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2006/10/06

The BAY OF BLOOD a.k.a. TWITCH OF A DEATH NERVE

Dar vienas irodymas kaip susijusi grind muzika su siaubo filmais. Mat gore grind grupe BLUE HOLOCAUST (-toks filmas beje irgi yra ir jis jau siunciasi ;) turi albuma pavadinta vienu is sio filmo vardu "Twitch of a death nerve"! Ir ka gi - busiu atviras - tikejausi tikrai daugiau. Siuzetas vietom atrodo istestas, sunkiai gaudomas, kartais isvis erzinantis/ nereikalingas... Taciau kai kurios scenos tikrai vertos demesio! Turiu omeny zudima / lavonus ... :) Na ir nors tikrai ne geriausias filmas out there bet tikrai teko matyt ir daug prastesniu. IMDB.com dar sako jog jis zinomas kaip :
A Bay of Blood (USA)
Antefatto
Before the Fact-Ecology of a Crime
Bloodbath (UK)
Bloodbath Bay of Blood
Bloodbath Bay of Death
Carnage
Chain Reaction (Italy) (literal English title)
Ecologia del delitto
Last House on the Left Part II (USA) (reissue title)
New House on the Left
The Ecology of a Crime
Twitch of the Death Nerve

Noreciau papriestarauti: LAST HOUSE ON THE LEFT 2 ??? Kodel? Tikrai ne! Matyt dar vienas triukas pritraukti ziurovams, nes su filmu last house on the left sis filmas, mano galva, neturi nieko bendro. Nei siuzetu, nei atmosfera, nei niekuo. Tiesa sakant jei jau lygint siuos abu filmus - Bay of blood butu prastesnis. Na, o pasakoja jis istorija apie nuostabia vieta ant ezero kranto (vaizdai tikrai grazus!) ir joje vykstancias zudynes, kaip veliau paaiskeja - purvina santykiu aiskinimasi.
Beje turiu viena smarku komplimenta - Filmo pabaiga :) cia neironizuoju! Pabaiga ne tik kad shokiravo mane, buvo visiskai nenuspejama, bet ir mazu maziausiai kvailoka/ absurdiska (geraja prasme), ji tikrai priciups kiekviena ziuresianti sita filma!!!
Nuoroda parsisiusti is emules:
ed2k://|file|Twitch.of.the.Death.Nerve.1971.DVDRip-KamuiX.avi|716886016|321F8CF560B717CEDF311DC6D80CAE6E|/

2 comments:

Anonymous said...

Siužetas tikrai vietom nuobodokas. Bet šitas filmas laikomas vienas iš pagrindinių ir pirmųjų, padariusių persilaužimą horror filmų istorijoje, kai atvirai pradėtos rodyti gore scenos.
Vien todėl jo kritikuot negalima :)))

-kiras- said...

gerbiu!