☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2006/10/30

NIGHTMARE (a.k.a. NIGHTMARE IN A DAMAGED BRAIN)


Ar pamenate pasaka kazkokia kur vaikas visus apgaudinedavo rekdamas VILKAS, VILKAS, nors is tikruju vilko nebuvo? Ir kai viena karta tikrai puole vilkas, jo perspejimais nieks nebetikejo ir vaika vilkas sudraske. Manau pagrindinis dalykas, kurio galima pasimokinti is sio filmo toks ir bus :) Nes seip filmas nepaliko manes suzaveto, nors nera ir blogas. Paprastas horroras. toks vidutiniskas. Nu nieko perdem ipatingo ir tiek, bet blogo zodzio irgi nepasakysi. Pagrindiniame veiksme - vienisa mama su trim vaikais, kuriuos terorizuoja koks tai is psichiatrines pabeges slasheris, kuris zudiku tapo del to, kad mazas pamate teva su meiluze ir nutare, kad ji nori uzmusti jo teva, nes dar nezinojo kas yra sado-mazo zaidimai. Tad ciupo kirvi ir dismemberino ta merga, kas veliau aiskiai negerai atsiliepe jo psichikai. Na o pagrindiniu veikeju seimoje, kuria jau minejau yra toks isdykes berniokas, kuris megsta kresti shunybes ir gasdinti aukle, todel veliau juo daug kas ir netiki ir dar papuola i beda per tai. Tiesa, zudimo scena filmo pabaigoje tikrai ispudinga, ir seip filmas man neprailgo kaip kartais buna su ~ne paciais geriausiais~ filmais, taciau yra ir geresniu. Anyway, jei esi siaubo fanas, kodel gi ir nepaziurejus.

ed2k://filenightmares.in.a.damaged.brain_pca.avi7260241922BEE2E2FE94B49BD36618BD5FFE1F452h=XU2RMD6MAAG4ZPWKLS7QKBRFTTZHYXVS/

1 comment:

Anonymous said...

visai neblogas filmas, siužetas taip nevisai tradiciškai vystėsi ir goro netrūko, bet šiaip teisingai pastebėjai, tai skirta horror fanam.