☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2006/10/19

I SPIT ON YOUR GRAVE

Senai bemaciau toki stipru filma! Tikrai nesitikejau, oi nesitikejau! Zinojau mazdaug apie ka ir t.t. , bet tikrai nelaukiau TOKIO smugio i snuki :) Pradesiu nuo juokingo dalyko, kuri perskaiciau IMDB.Com. Kino kritikas Roger'is Ebert'as daznai pavadina sita filma "blogiausiu visu laiku filmu". po velniu, tik paziurekit i jo veida! :D Jau sis faktas mane labai suintrigavo ziuret. Dar buvau girdejes treilerio garsus vienoje MORTICIAN dainoje. Galvojau sau, kad mortician tai jau neklysta rinkdamiesi filmus (veliau ziuredamas isgirdau dar keleta semplu, kurie net nenutuokiau is kur galetu buti) ir kai galu gale paziurejau sita filma, manau reiks sukurti daina "I spit on Roger's Ebert's grave" ;)
Visu pirma - issaukiantis pavadinimas. Tikrai nezinociau ko laukti. O istorija pasakoja liudna vienos rasytojos likima. Ji nuvaziuoja i atoku kaimeli prie upes rasyti savo pirmosios noveles, ja pastebi keletas vietiniu vyruku. Visai nelauktai jie staiga pasigauna ja ir pradeda brutaliai prievartauti. Vel ir vel ir vel. Patikekit manim, - FUCKING BRUTAL! Net ir dabar islepusi nuo gore siaubo megeja retai nustebinsi dabartiniu smurtu rodomu filmuose, o cia - paprastai ir zostkai. Manau tais laikais ziurovai (ir tie patys kritikai ) turejo buti tikrai shokiruoti, ziuredami kaip vyrukai linksminasi tampydami, prievartaudami ir dauzydami niekuo deta mergina. Deja, jie padare klaida ir mergina lieka gyva...
Vienas Quentino Tarantino filmu prasideda tokiais zodziais "Kerstas gardziausias, kai patiekiamas shaltas". Ka gi ponios ir ponai, cia tuo isitikinsite pagave save sadisto pozoje besimegaujant skriaudeju zudimu ir skriaudimu, kai isprievartautoji auka pasirodys toli grazu ne is kelmo spirta ir eis kersyt shaltu veidu, panaudodama galingiausia ginkla koki ji turi - savo seksualuma, kuriam tokie liurbiai tiesiog nesugebes atsispirt... Filmas dar karta itikina, kad paskutines zmonijos dienos (last days of humanity :) jau cia ir zmogus yra bjaurios padermes. Kiekviename musu slypi zudikas ir sadistas kai tik yra pateisinama priezastis. Nemanau, kad nors vienas kaltino ta mergina ziuredamas sita filma. Niekshai parodyti tikrai nieksiskai, o smurtas kaip jau sakiau, tikrai skaudziai. Tik praejus brutalioms prievartavimo scenoms imi ir susimastai: ka reiktu daryti tos merginos vietoj? zaizdos ant kuno gis, o kada isgis zaizdos viduje? Kaip nuplauti ta purva? Patys zinote kiek tokiu istoriju is tiesu nutinka! Kad ir apie Lietuvos provincijas esu girdejes smagesniu pasakojimeliu... Tiktai kuri is isprievartautu merginu pasielgtu kaip si? Dauguma nedarytu nieko ir gyventu gyvenima dvasiniame skausme, kol laikas isgydis zaizdas, kita galbut net nusizudytu, trecia beabejo pranestu policijai, kuri niekuo nepadetu. NA o ketvirtoji imtusi kersyti :) Pagalvok, Zmogaus vidinis pasaulis visiskai sugriautas vos per keleta minuciu... ji pasirodo turinti daug didesnius kiausus uz savo skriaudejus..... OI KAIP MAN PATIKO!!!!!!!!!!! :))) Su kiekvienu kitu filmo epizodu ji daresi vis kietesne, o kershtas vis saldesnis. Ir ne nepastebejau kaip greit man praleke beveik dvi valandos!! Pure drama, pure horror, PURE ENTERTAINMENT!!! Minesiu sita filma tik geru zodziu ir spjausiu ant to kritiko kapo! ;) Daugiau nezinau ka ir pasakyt nors minciu ir geru jausmu daug, vistiek ka dar berasyciau, - viskas tebutu liaupsai. It's payback time!

ed2k://|file|[%E6%88%91%E5%94%BE%E5%BC%83%E4%BD%A0%E7%9A%84%E5%9D%9F%E5%A2%93].I%20Spit%20On%20Your%20Grave(English).DVDRip.XviD.avi|734869150|0868769D9616EE8B4F707A6C78EC5CA4|h=MOM2JN6LXVO3F2IMWKI652XBA2T3ZJX6|/

2 comments:

Anonymous said...

Tikrai gerai kala šitas filmas. Prievarta ir kerštas visam gražume. Yra ką pamastyt po to, nors iš pačio režisieriaus tiesioginis moralas neįžvelgiamas , bet apsireiškia po valandos, pasibaigus filmui :).
Dar teko kažkur skaityt, kad tie keturi prievartautojai buvo iš vis ne aktoriai, o šiaip paimti iš gatvės ar vietiniai eiliniai žmonės, kuriem buvo suteikta galimybė pasijust prievartautojais. Jei čia tiesa, tai jiems tai pavyko :)

Unknown said...

Sielos ubagai jūs.