☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2014/02/25

DEAD SUSHI

Japoniško absurdo ir jo eksporto specialistas Noboru Iguchi [RoboGeisha, Machine Girl] pristato Sushį, kuris kanda atgal! Buvau jau pasiilgęs tokio nuoširdaus, neįpareigojančio, neįmanomybės ribas tampančio, Japoniškos kvailystės šventimo. Gerai atpalaiduoja, nors dažnai, tiesa, tokių filmų tik treilerį užtenka pažiūrėt, o patys jie nebūna tokie jau geri... Bet vistiek kažkas traukia pasižiūrėti pačiam - kiek dar toli galima nueiti, ką dar galima sugalvoti?

Ne išimtis, prie tinkamos nuotaikos Dead Sushi ir man šiandien suėjo visai smagiai. Nors ir nėra tobula, kaip pirmi susidūrimai su šitu... eee... 'žanru', bet vistiek, bent jau taip trenkta ar unikalu, kaip galima tikėtis. Malonu pasakyti, kad ne visi filmo siurprizai pateikti ne mažiau išprotėjusiame treileryje. Čia dar yra malonių netikėtumų, pavyzdžiui tarkim - Giant Sushi Battleship!
Tačiau pradžioje pasižiūrėkite treilerį, ar jum priimtini tokie dalykai. Jei nežinote su kuo prasidedat, įspūdžiai per tokio stiliaus komediją gali būti... savotiški!

6/10


1 comment:

Unknown said...

o matei zombie ass: toilet of the dead?