☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2013/07/31

SCARY MOVIE 5

Po šiokios tokios pertraukos, žostkai lėvų bajerių fiesta vėl sugrįžta, šį kart parodijuojant Mama, Paranormal activity, Evil dead, Inception, Black swan ir t.t. Nežinau net kodėl pasirįžau gaišti laiką, gal slapčia kažkur man visai patinka, bet šiaip žinokit, nelabai koks vaizdelis, daug alaus reiks išgert, kad būtų nors kiek smagu. Per treilerį nešyptelėjau nė karto, per filmą gal ir buvo keli tokie OK bajeriai, bet iš esmės tai daugiausiai vaikiškas, nevykęs bandymas juokauti... Nors ir meluočiau jei sakyčiau, kad tikėjausi kažko kito.

Linksmiausia dalis - vadinamieji "blooperiai" per titrus! O jei titrai vertingesni už patį filmą, tai patys suprantat :) Šiaip nereiktų griežtai žiūrėti į tokius dalykus ar jų smerkti, kūrėjai supranta, kad kuria nesamonę, tad gal ir nereiktų tikėtis labai intelektualaus humoro. Kita vertus esu matęs ir tikrai labai gerų juodųjų / parodijų komedijų, tad iš esmės galima padaryti visaip ir Scary movie sąmoningai renkasi tą beveik animacinį, debiliškų nesamonių prikištą šūdų karusėlę. Jei jau nusiteiksit tokiai kvailystei ir ištversit pirmas penkias minutes neišjungę, galbūt ir visai gerai praleisit tą pusantros valandos. Bet alaus daug pasiruoškit, pravers.

3 comments:

desadas.lt said...

teko pabaigt žiūrėt. Nesu nusiteikęs prieš skėrymūvius, pirmi 3 net visai patiko, sakyčiau, bet šis - šūdų šūdas. Visai išsikvėpęs. Dar gerai, kad juokeliai būtų debiliški, virš idiotizmo, bet čia labiau...tokie BE RYŠIO. Nei funny, nei ką....

Unknown said...

Kirai, paminėk kokią true juodą komediją

-kiras- said...

Rekomenduočiau tromos filmų: toxic avenger, night of the chicken dead, citizen toxie, cannibal: the musical etc