☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2013/07/30

THE ADDICTION

Dar kartą noriu padėkot visiem, kas domisi, už rekomendacijas, tiek čia komentaruose, tiek feisbuko grupėje. Tikros aukso kasyklos, gaila, kad laiko tiek nėra viskam pamatyti. Na bet guodžiuosi, kad tai dėl vasaros, vasara - ne filmų metas, stengiamės kuo daugiau laiko praleisti lauke, prie ežeriukų ir panašiai, tad ateis ir vėl tos manijos dienos. Na, o šią savaitę dirbu vampyrinę, naktinę pamainą, tad kiek pamiegojęs, apsiseilėjęs kaip zombis, pažiūrėjau kerintį, nespalvotą '95ų, Addiction.

Tai mielas, paprastas ir kuklus filmukas apie filosofuojančią Niujorko vampyrę. Kaip jau sakiau, filmas turi tokį užburiantį poveikį, lėtai slenkančiais nespalvotais kadrais liūliuoja, garso takelis gerai parankiotas, tai tamsūs ambientiniai gabalai, tai repo klasika: Cypress hill, Onyx ir t.t. Tinka prie tamsių niu jorko gatvių. Šiek tiek erzino, kad filmas kiek įnoringas pasirodė, gal ir šaunu momentais, bet visumoj nieko blatno, tiesiog vidutiniškai, tad vietom panervino tas filosofų citavimas ir egzistenciniai pezalai, eilinėj vampyrų pasakoj. Na, o bet tačiau gi juk siaubo filmų apie vampyrus skalėje, tikrai būtų teigiamoj pusėj, tai žodžiu ne super, bet OK.

5/10

Trumpas treileris:


Ištrauka:

1 comment:

Anonymous said...

Turiu pasakyti, kad The Addiction tėra nuobodus ir perdėtai pretenzingas filmas. Tai filmas, kuris bando būti protingas, bet viskas gaunasi labai neįtikinamai.