☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2012/09/30

TALES FROM THE CRYPT [Season 3]

Trečiasis sezonas ėjosi jau sunkiau. Prarandu malonumą ir pagrindinis to kaltininkas - monotonija. Beveik visos serijos apie tą patį: intrigos Los Andžele, sekso pinklės, meilės trikampiai ir panašios nuodėmės. Labai trūksta įvairovės, nepamaišytų kokia vaiduoklių istorija ar kažkas panašaus. Visur identiška nuotaika, visada tos pačios išvados, nuobodoka. Bent paskutinė serija gerai praskaidrino supanašėjusias pasakaites...

Na, bet dar vienas sezonas sužiūrėtas, tad metas už jį atsiskaityti. Nors ir nežinau ar pajėgsiu greitu metu įveikti tai, kas dar laukia vėliau. Bent ne be pokyčių! Kadangi didžioji dalis serijų yra daugmaž apie tą patį, gal net nesivarginsiu daug apie jas pasakoti. Tik pora žodžių ten kur reik. Užsipilkit dribsnius, įsitaisykit ant sofos ir važiuojam.

1) The Trap



2) Loved to Death



3) Carrion Death
Šita maloniai išskirtinė. Atsimenu pagaugus dar iš vaikystės. Šiurpios/smagios gaudynės po Amerikos prerijas. Smėlis, karštis, mirtis ir grifas galandantis peilius. Vienas sezono perlų.



4) Abra Cadaver

Medicininis pokštas: kas jei mirtis tėra dingę judesiai ir reakcijos, o iš tiesų, viską puikiai matai, girdi ir suvoki? Ne pati maloniausia vizija



5) Top Billing

Nuo šitų pasakaičių pradedu galvot, kad holivude visi arba sukčiai arba bepročiai



6) Dead Wait



7) The Reluctant Vampire

Šita tiesa irgi idomesnė, kiek kitoks požiūris į vampirizmą, ganėtinai juokinga



8) Easel Kill Ya

Timas Rothas vaidina dailininką, vaizduojantį skaudžią realybę. Jei tos realybės rasti nelengva, - tenka ją sukurti.



9) Undertaking Palor


10) Mournin' Mess


11) Split Second
Šita irgi apie seksą, neištikimybę ir pavydą, bet gal kiek smagesnė. Bent labiau kreizi ir outcomas toks džiugus...



12) Deadline


13) Spoiled


14) Yellow

Pabaigai tikrai gera serija, atgaiva ir saldainis. Tikiuosi kažko panašaus daugiau ir ateinančiuose sezonuose. Gero maratono, tiems, kam dar nepabodo!



No comments: