☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2012/08/31

TRUTH OR DARE

Naujas, smarkus anglų trileris nustebino maloniai, iš plakato ir pavadinimo tikėjausi nuobodaus kankinimais paremto siaubuko, o čia įtemptas, psichologinis teroras, viso seanso metu nepaleidžiantis sutrauktų raumenų. Prasideda kažkaip abejingai ir paaugliškai: narkotikai, dubstepas, žaidimai, merginos. Daug gero nežada ir apskirtai tas Truth or dare iš prigimties kažkoks durnas žaidimas, užtat poto visas ateinantis veiksmas kaip geras siurprizas. Sunkiai nuspėjantis ir įtaigiai veikiantis, todėl apie siužetą geriausia išvis nieko nežinoti. Galiu tik nuraminti, kad jis nebus vien tuo žaidimu grįstas.

Tiesa, tai vienas tų vienkartinių filmų, kuriuos labai gerai pamatyti, bet antrą kart nebėra daug prasmės. Tai geras istorijos pasakojimas žaidžiantis jūsų nervų lastelėm, visą laik priverčiantis stovėti ant pirštų galų. Kuo arčiau galo, tuo daugiau detalių atskleidžiama ir tai, kas iš pradžių gali pasirodyti nelogiška, nepelnyta ar nepateisinama, galu gale puikiausiai susiveda į vieną tvarkingą siūlų kamuolį. Kaip visada anglai šaunuoliai, Tiesa ar drąsa - skanus mėsgalis trilerių mėgėjams.
8/10



2 comments:

Anonymous said...

sveikas, Kirai, siulau padaryt kad pagrindiniam lange rodytu tik kokias 5 - 10 paskutiniu apzvalgu, nes bent jau pas man labai lagina kai bandau prasukt i apacia, nezinau kaip kitiem

Anonymous said...

me gusta