☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2012/08/03

TALES FROM THE CRYPT [Season 2]

Antrasis pasakaičių iš rūsio sezonas bene kelis kart ilgesnis, bet susižiūrėjo labai smagiai ir greitai. Šiame nešventame poste pristatau ne vieną filmą, o visus aštuoniolika. Ragana įsiplepa, traukinukas greitėja, o keisčiausios, smagiausios ir kraupiausios pasakaitės pasipila kaip pradūrus storą drakono pilvą. Kartą paragavęs negali sustot, labai jau patogus ir priimtinas man šis trumpo filmo formatas. Kiekviena serija su savo atmosfera, kiekviena pasaka su savo moralu. Taigi sisteminam antrąjį sezoną.

1) Dead Right


Moteriškaitė apsilanko pas būrėją, kuri jai išpranašauja, kad ši ras vyriškį, atnešianti jai didelius turtus. Ji rįžtasi tekėti už šlykštaus, storo diedo, bet pinigų kaip nėr taip nėr, iki kol...



2) The Switch

Labai turtingas vyras ryžtasi daugybei plastinių operacijų, vien tam, kad laimėtų jaunos moters dėmesį.



3) Cutting Cards


Vienas mano asmeninių antro sezono favoritų, su mano mylimu Lansu Henriksenu. Du lošėjai nusprendžia išspresti savo ginčus žaisdami rusišką ruletę. Šitą rodos atsimenu dar iš vaikystės. Tikras trumpos siaubo pasakos auksas. Istorija puikiai tinka pasakoti prie laužo tamsią naktį.



4) 'Til Death


Egzotiškoje saloje nesisekant statyboms, jaunas investuotojas nutaria suvilioti turtingą, pasipūtusią ponią, kad ši finansuotu jo projektą. Jam nelabai sekasi, tad jis pasitelkia magiją, voodoo lašelius. Vienas lašelis ir ji tavo, du ir ji tavo visam gyvenimui. Trys...



5) Three's a Crowd

Pavydo istorija. Vyras įsitikinęs, kad žmona jį apgaudinėja su jo draugu. Negalima jo kaltinti, bet kaip yra iš tiesų?



6) The Thing From The Grave

Seksualus fotomodelis ir jos bjaurus vyras. Čia pat atsiranda ir švelnus, supratingas fotografas. Jis pažada saugoti ją, kas benutiktų. Rodos jo nesustabdys net pati mirtis. Čia vaidina ir Siuzan iš nusivylusių namų šeimininkių. Jauna buvo išties simpatinga :)



7) The Sacrifice

Draudimo agentą pavilioja žavinga ir turtinga moteriškė. Bėda tik, kad jos vyras maišosi po kojom, tad jie nusprendžia išmesti jį per balkoną. Atrodo geras planas, bet išdega nekaip.



8) For Cryin' out Loud

Šita išskirtinai prikolna serija vien jau dėl pagrindinio aktoriaus. Kaip jis maivosi - gražu žiūrėti. Čia jis roko muzikos prodiuseris, kuris nutaria pasisavinti kilniam tikslui surinktus pinigus, tačiau nelaiku atbunda jo sąžinė. Vaidina Igi Popas ir net Pegė iš 'vedęs ir turi vaikų'.



9) Four-sided Triangle

Irgi prikolna, kaimietiška istorija su Patricia Arquette, kuri čia vaidina jauną kvailą kaimietukę. Fermeris jos labai trokšta, bet nedrįsta imtis veiksmų, nes iš paskos visur slankioja jo sena ir baisi žmona, kuri pažadėjus iškastruoti jį, jei tik šis bus jai neištikimas. Tuo metu geismo objektas susitrenkia galvą ir nejuokais įsimyli... kaliausę.



10) The Ventriloquist's Dummy

Pilvakalbiai dažnai pasirodo siaubo filmuose kaip negeri personažai. Pilvakalbis šioje serijoje taip pat turi baisią paslaptį, padedančią jam gerai valdyti šitą kraupoką meną. Vaidina Zekas iš policijos akademijos!



11) Judy, You're Not Yourself Today

Džudi šiandien kaip ne sava, nes į namus užklydusi ragana sukeitė kūnus. Ką apie tai mano ginklus dievinantis Džudės vyras?



12) Fitting Punishment


Laidotuvių verslas nemalonus, bet pelningas. Nuo mirties neišsisuksi ir šių laidojimo namų galva tą puikiai žino. Jo pagalbos prašyti atvyksta jaunas, naivus, sportininkas giminaitis. Jam teks gyventi su griežtu ir bjauriu seniu, kuris net už menkiausią nusižengimą baudžia per smarkiai. Čia gal labiau į tikrą horrorą jau orientuotasi, buvo net kraupoka, atpildas ateina pas visus. O ypač pats ciniškiausiuosius. Toks mūsų hepi-endas.



13) Korman's Kalamity

Čia jau pasakaičių kūrėjai ir save pačius įtraukia į veiksmą. Vienas iš komiksų paišytojų geria eksperimentinius vaistus, kurie viską ką jis nupaišo perkelia į realybę. Oskaras žmonai.



14) Lower Berth

Išsigimėlių šou papasakojantis mūsų vedėjos raganaitės kilmę. Vyresnės moterys gal ir gerai, bet 4000 metų senumo - jau šiek tiek per daug, kaip manote?



15) Mute Witness to Murder

Moteris išvysta brutalią žmogžudystę ir iš šoko praranda kalbos dovaną. Deja žudikas arčiau nei ji mano ir jis pasirūpins, kad ši tylėtų, betkokia kaina. O kaip greit galima iš žmogaus padaryti beprotį.



16) Television Terror

Ir vėl vaiduoklių medžiotojai prisižaidžia. Name vaidenasi, tai puikus siužetas laidai, bet ar nebus ji paskutinė? Taip pat neblogai ir tikro siaubo pakabinta, ne tik ironiškų juokelių. Šioje gerai parinktas ir išties baugus soundtrekas, komplimentai.



17) My Brothers Keeper

Siamo dvyniai su skirtingais charakteriais ir meilės istorija. Automatiškai intriga, tiek smagu kiek ir šlykštoka.



18) Secret


Turtinga šeima įvaikina berniuką iš našlaičių namų. Jie rakina kambarį ir stengiasi kuo labiau jį nupenėti, spėkit kam. Tačiau berniukas irgi slepia siurprizus, gal net tokius, apie kuriuos pats dar nežino. Absurdiška, bet labai smagi antrojo sezono baigtis.



Rodos jau pasirašiau sau nuosprendi viską susiteminti, tad turbūt niekur nedingsiu ir teks baigti ką pradėjau. Priešakyje trečias sezonas iš septinių. Užima laiko, bet verta grieko! Ir jūs nesnauskit

2 comments:

Anonymous said...

Sveiki visi, esu visiškai dėkinga galingas voodoo kunigas, kuris išgelbėjo mano santuoka. Aš ieškoti pagalbos iš įvairių žmonių, nes aš myliu tiek daug mano vyras ir aš nenoriu mesti ką mes sukūrėme iki 19 metų. Mano draugas įvedė mane į jį, likusi dalis buvo istorija, ir aš negalėjau patikėti, kaip efektyviai jo darbas buvo. Aš žinau daug žmonių, kuriems reikia yra padėti beviltiškai, jei norite pasiekti jam yra elektroninio pašto adresą yra nakodako@gmail.com jei norite užduoti klausimus jūs galite susisiekti su manimi kaip gerai pricekimmy3@gmail.com man bus daugiau nei laimingi galėdami padėti.

JENKINS said...





I am Mama Anita specialize in the following.

Reuniting Love spell
Attract Love spell
Bind Love spell
Money Spell
career and Promotion Spell
Fertility spell
protection spell IF YOU WANT A TRUE SPELL THEN CONTACT MAMA ANITA (mamaanita.lovespellsolution@gmail.com) or mama.anitaspellcraft@hotmail.com