☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2012/08/13

JACOBS LADDER: Video Review

Nutariau paturtinti blogą video recenzijomis. Sakykit, gerai? Blogai? Reikia daugiau? Ar geriau skaityti?
Jūsų teismui :)

12 comments:

alkoholikairnieksai said...

mano teismas: peržiūrėjus pusę recenzijos užsidėjau siųstis Jokūbo kopėčias, nors jau seniai buvau apie šitą filmą girdėjus, skaičius aprašymų, tačiau kažkodėl neužkabino. dabar gi nekantrauju pažiūrėt.

Anonymous said...

Kai kalba spalvinga ir su daug išsireiškimų, kaip pas tave, tai man smagiau skaityt. Dabar sunku susikaupt vien ties kalbėjimu, nes vaizdai surija dalį dėmesio. Priedo mintyse aš sau skaitau su daugiau intonacijos, tai tavo įkalbėjimas buvo kiek nuobodokas. Bet šaunu, kad išbandai naują formą, jei ir toliau darysi video aš vis tiek žiūrėsiu.

Anonymous said...

Man labiau pasiskaityt patinka.

puzliukas said...

Visai liuks, man patinka. Neblogu scenu prigaudyta, recenzija gali buti kartu ir kaip treileris. Lauksim dar ;)

Anonymous said...

zjbs, primine videokauka

deathblow said...

žiauriai patiko! lauksiu naujų video recenzijų ;) nieko prieš tavo tekstinį variantą, bet klausyt apie filmą ir matyt jo ištraukas yra labai šaunu.

Anonymous said...

man ir kolkas skaityt labiau patinka, bet matyt pripratimo reikalas... gerai ir tas video susiziurejo, tik pora pastabu 1. reiktu labiau susitvarkyt garsa, nes ten kur stovi jaucias skirtumas 2. daugiau intonacijos ir nebijok sneket naturaliai. o siaip visa kita super, izvelgiu tame potenciala :) jei taip ir toliau, ziurek greit turesim antra Maskoliuna. reiktu televizijoj vel tokios laideles. beje tikiuos neprikibs autoriu teisiu sargai, nes kai buvau idejes viena istrauka is filmo tai iseme

gorreality said...

Zuper. Ir filmas, ir tai, kad video review.

human garbage said...

blyn, kaip apėmė nostalgija videokaukui ir nemirtingam maskoliūno ,,sveiki, fantastikos mėgėjai"! šiaip skaityti man irgi KOL KAS smagiau nei klausyti, bet čia manau pataisoma:)iš kitos pusės, aš apskritai nemėgstu žiūrėti filmų treilerių, nes per juos neišvengiamai gaunu vaizdinę info apie filmą, kurią žymiai smagiau atrasti jį žiūrint. Taip, kad paskaityti man geriau recenziją, o pamatyti patį filmą.

human garbage said...

aj, bet bene didžiausias šito video pliusas, tai kad neleidi man pamiršti savo mordos, kuri labai gražiai tame plakatų fone atrodo:))čia toks lyrinis nukrypimas

Gordo said...

Video review itaigesnis, vardijami pliusai, ir kaip argumentas- pamatai vaizda. Ir siaip pokyciai visada i nauda. Saunus sprendimas, lauksiu kitu videokomentaru :)

Gordo said...

Video review itaigesnis, vardijami pliusai, ir is karto kaip argumentas- vaizdas. Zymiai labiau sudomina, nors ir tavo recenzijos man labai patinka. Sekmes ateity ir lauksim kitu videokomentaru :)