☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2012/02/15

BODY PARTS

100 Feet režisieriaus, 1991-ųjų darbas Kūno Dalys. Mielas, vaizdajuostėmis kvepiantis, nedidelio biudžeto siaubiakas apie psichiatrą (ar psichologą?), baisioje avarijoje netenkantį visos rankos. Ligoninėje skubos tvarka žmona pasirašo leidimą ranką transplantuoti, tačiau jie nežino, kad transplantas paimtas iš mirties bausme nuteisto žudiko. Panaši operacija atliekama ir kitiem sudraskytiem nelaimėliam.

Kaip žudikas įsikūnijo į lėlę Chucky, taip čia jo blogis gyvena išardyto kūno dalyse. Keliamas klausimas, - kur gyvena siela? Ar tikrai ji galvoje ar širdyje? O gal ji tiesiog mėsoje?
Filmukas fainas, paprastas, kartais gal net naivokas, bet turi labai smagių scenų ir gerai atrodančių, old skūlinių efektų. Kažkaip žiūrėdamas valgiau patiekalą su žuvim, tai ta ligoninėje pritaisyta, begijanti ranka nelabai skatino apetitą.

Nors jau persiritęs į dešimtąjį, bet vis dar devinto dešimtmečio dvasia alsuojantis fainos vaizdinės bjaurybės pavyzdys. Turiu nuojautą, kad režisierius Eric Red yra nepakankamai įvertintas, kaip, kad daugelio žmonių gal koks Yuzna. Reikėtų daugiau jo darbų suveizėti, gal kas žinot katras geresnis?

7/10

No comments: