☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2008/09/27

SOMEONE BEHIND YOU

300-asis postas! :) Laukiu torto, gėlių ir brangių dovanų.

Visai naujas, 2007-ųjų siaubo filmas iš Pietų Korėjos. Kaip bebūtu keista - ne apie vaiduoklius! :D Nors matyt meluočiau jei sakyčiau, kad nė vieno čia nebuvo...
O jis apie merginą, kurios visus aplinkinius vieną dieną apima žudimo beprotystė. Suprask nei iš šio nei iš to visiem ima ir prireikia, kad ji mirtu. Net juokinga truputi, kalbiesi ramiai su drauge, o ji staiga čiumpa kokį aštrų daiktą ir... "MYYYRK!!!". Priminė man biški lietuviškas žinių istorijas kaip brolis sudaužė broliui galvą, subadė peiliu ir panašiai. Bet čia tas žudynių siautulys žinoma turi mistinių, antgamtinių priežaščių.
Gal ir nebloga dozelė truputi kitokio azijos kino nei aš visada mėgstu žiūrėti. Buvo keletas kruvinų murder scenų, šiokia tokia paslaptis/intrigėlė. Padaryta viskas gan gražiai ir visai idomu žiūrėti, bet į galą jau truputi nukvailėja ir norisi sakyt "nu c'mon, gerai jau". Gal ir neblogai pasižiūrėt ligos patale su thera-flu, bet padėti stalčiuke reikėtu ganėtinai atokiau nuo geriausių azijos filmų.

No comments: