☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2008/09/17

AUGUST UNDERGROUND







Pseudo-snuff žanro filmas iš Toetag studijos. Manau neverta įspėti, kad pseudo-snuff yra labai stiprus šūdas, nes tai ir taip aišku. Nors tiesa pasakius pagal filmo šūkį "Ths sickest movie ever made" galima buvo tikėtis ir skaudesnio kirčio, bet patikėkit, čia tikrai tikrai nesveikas dalykas. Buitinės kameros stiliumi pavaizduota kaip du draugeliai tūsinasi, be jokių skrupulų tenkindami savo betkokias į galvą šaunančias mintis, kokios jos bebūtu nenormalios. Jiem tiek pat normalu pažvengti iš kvailai atrodančio gyvūno, kiek pjaustyti žmones į gabalus ir maitinti juos jų pačių fekalijomis. Jie tiesiog nerupestingai ir "piktai" leidžia laiką, netikėdami niekuo, kas galėtų juos už tai nubausti. Šiaip kaip "sick" ir pseudo-snuff filmas jis tikrai labai spalvingas, nes kartais gali nusibosti žiūrėt kaip pusantros valandos darkomas lavonas be jokios intrigėlės. Čia taip nėra, vaizdų daug, montažas nenuobodus, aplankoma nemažai vietų ir pliurpalų daug. Į patį žmogžudystės faktą netgi ne taip gilinamasi. Kaip jau sakiau - užmušti žmogų jiems tas pats kas išgerti alaus. Be viso to čia yra ir daug nuogybių, random acts of violence, net metalo koncertas [koRn koveris?] ir tatuiruočių darymas - visokio plauko linksmybės. Bijau prisipažinti, kad man šis filmas labai patiko ir pasirodė netgi smagus. Daugumai tokius dalykus suprasti aišku sunku, bet jei nori kažko tikrai ekstremalaus - August underground puikus žudikiškas filmas pitkai pasižiūrėti su alaus skarba. Beprotiškas, bedieviškas, sarkastiškas ir liguistai smagus kino šokas. Tikėjausi, kad sugadins nuotaiką kaip ir turėtų būti, tačiau laikas praslinko labai greit ir.... Maloniai :/ Matyt ir aš nelabai normalus.
Trumpai - jei supranti tokį stuffą - labai rekomenduoju. Jei mintis apie tokį kiną tave papiktina ir atstumia - laikykis atokiau, August underground tikrai tave įžeis.

3 comments:

Anonymous said...

papai.

neocermus said...

Kirai, kuris čia filmas: august underground(2001) ar august undergrounds mordum (2003)? cinemageddon man išmeta šiuos du filmus. Dėkui

-kiras- said...

Čia august underground 2001.