☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2008/03/12

GUINEA PIG 5: Android of the Notre Dame

Ir penktoji GUINEA PIG dalis (Paskaitykite apie 3, 4, 6).
Šita dalis truputi daugiau susidraugauja su moksline fantastika ir pasakoja istoriją apie mažaūgį vyruką, atliekantį kraupius eksperimentus savo rūsyje tam, kad atrastu vaistus mirtina liga sergančiai seseriai.
Nepatiko ištęstumas. Šitam filmui būtų buve labai į naudą būti pusvalandžio trukmės. Nors šiaip kuo toliau jį žiūrėjau, tuo labiau jis man patiko, nes po truputi atsidaviau gan kvailokai - tačiau ir šiurpokai jo nuotaikai. Visgi šiek tiek įžangos ir atomzagos buvo galima ir apkirpti tobulybės vardan.
Buvo jėga kai tas vyrukas sukonstravo tikrą gore-borg'ą, gyvą galvą, kuri matyt bus įkvėpta keletą metų prieš šitą filmą sukurpto "Re-animatoriaus" :) Nors bendra atmosfera nešvelniai sarkastiška ir šiaip jau daugeliu atžvilgiu - juodas humoras, visgi man varo šiurpą ta žmogaus + mašinos vizija. Todėl Android of the Notre Dame pasirodė man ne tik visai smagus, bet ir truputi šiurpokas filmas. Šiurpokas, žiaurokas ir kaip priklauso - keistas. Ir visgi mažai abejonių, jog geriausias Guinea Pig filmas kolkas ir lieka originalas - Devil's experiment. Visi kiti gražiai aplipino man Guinea Pig vardą, bet pirmojo nepralenkė nė vienas. Nepaisant to - Android of notre dame privaloma pamatyti visiems gore'riams, kaip ir kitas gore klasikos - Guinea Pig dalis. 8/10

No comments: