☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2008/03/01

KANSEN


Dar kartą išsiploviau smegenis, šį kartą ir vėl padedant japonų siaubui. Naktimis ir taip dažnokai sapnuoju košmarus, jaučiu, kad tokie filmai man ne į naudą. ;)
Malonus nustebimas: "Kansen" ("Infekcija") dvd galima įsigyti ir eilinėje parduotuvėje. Diske taip pat yra ir subtitrai Lietuvių kalba. Taigi pasiskolinau dvd iš draugo , užsitraukiau užuolaidas, įsitaisiau po kaldra, kad galėčiau paslėpt veidą jei bus baisu, tik akių žinomą neuždengt, mat jau esu pratęs, kad j-horroras gasdina mane hehe ir leidaus į kelionę. Nukeliavau į tamsią, niūrią ligoninę, naktinės pamainos metu. Įsivaizduokite jog tai ir taip nejauki vieta, o nusidirbusio personalo sveikata bei spichika irgi dažnokai pašlija, tačiau šioje ligoninėje dedasi daug keistesni dalykai negu vien tai.
Tikrai keistokas, net ir azijiečių siaubui ne visai įprastinis filmas, turintis tamsią nuotaiką, suktą siužeto liniją, nemalonių, tačiau intriguojančių scenų ir keletą smarkių šiurpulių. Kas man patinka labiausiai, kad po seanso kažkas lieka. Filmas savaip pakoreguoja nuotaiką... toks efektas turėtų būti plius/minus - visada. Įdomus, keistas ir vertas peržiūros. 9/10
P.s. Rofliax Koks netikėtumas - atrodo pareina remeikas c===3

5 comments:

Anonymous said...

Ei ačiū kad pristatėt šitą filmą. Dievinu Japonų siaubo filmus. Ir štai susiradau jį LT kalba ir dar DVDRip'as. Beleika atsisiųsti ir žiūrėti.

-kiras- said...

lol nėr už ką, paskaityk senesnių postų, rasi daug geresnių azietiško horror filmų aprašų :)

Anonymous said...

Tai va esu mačius One missed call, Grudge ir Kairo...dar kelis. Tik štai Ringu niekaip nepavyksta atrast :)

-kiras- said...

Pats RINGU nėra labai įpatingas, bet jei jau apsiimsi žiūrėt skambučius tai žiūrėk visus, o svarbiausia - RINGU 0: BASUDEI, ji labai gražiai apjungia visą istoriją, be abejonės - geriausia dalis.
Dar Tailandiečių SHUTTER ir ALONE nepraleisk ;)

Anonymous said...

Būtinai nepraleisiu Ringu 0 ir dar tuos kur parašei :))