☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2015/06/11

WE ARE STILL HERE

Lyg gaivus, šalto alaus butelis, karštą vasaros vakarą, nuoširdus, old-schoolinis horroras jau vien savo pavadinimu ir artworku atkreipęs dėmesį ir tikrai nenuvylęs. Pradedantis labai nuspėjamom klišėm ir lėtoku tempu, pradžioje kelia šiek tiek abejonių, tačiau kuo toliau žiūri, tuo labiau filmas atsiskleidžia ir pasirodo kas esąs: paprastas, bet pagal geriausias tradicijas sukaltas, baugus ir tuo pat metu smagus, bei nustebinti gebantis siaubiakas. Tikrai nėra daug ką prie to pridurti, žemė po kojomis nesudreba, bet įspūdžių pasisėmiau puikių ir tyrų. Manau tai, ką šitas filmas turi, įvertins kiekvienas nuoširdžiai mylintis siaubo kiną.

Istorijos aptarinėti, kažką išpasakojant, tikrai nereikia, nes ji nei ypatinga, nei per daug įdomi. Visi žinome gerų siaubo filmų, prasidedančių kai šeima atsikrausto į namą? Dabar turime ir naujos kartos filmą, kurį galima bus padėti į tą pačią lentyną su subžanro klasika, tokia kaip Amtivilio Siaubas, House by the cemetery ir t.t.
Net keista, kad tai lyg ir pirmas, normalus, pilnametražis šio režisieriaus filmas. Panašu, kad ateityje turėtume iš šio žmogaus sulaukti ir daugiau šaunumos. Dar tokia smagi smulkmena, kurią privalau paminėti - aktorius Larry Fessenden čia baisiai panašus į Nicholsoną Švytėjime.
Nieko ypatingo nesitikint, pamatysite iš esmės labai paprastą, bet gerą, tradicijas puoselėjantį, siaubo filmą. Jei tai jum skamba patraukliai - tikrai siūlau pamėgint.

7/10

No comments: