☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2014/11/02

LUCY

Tikrai geri laikai atėjo science fictionui manau, nemažai kokybiškų filmų pasirodo pastarosiomis dienomis. Naujas Penkto Elemento režisieriaus Luco Besono darbukas su Scarlett Johanson  - taip pat ne išimtis. Šiaip nelabai aš mėgstu to Besono už jo Taxi filmus, kurių nelabai galiu pernešti, bet turiu pripažinti, kad all in all jis yra geras režisierius. Puiki pramoga ir vienas kaifas tokį žiūrėti, nelabai daug ką ir noriu pasakyti - tiesiog išsidrėbkit ir mėgaukitės daug proto šiknoj neieškodami.

Jei matėt treilerį tai jau žinot, čia kiek paexploitinta ta idėja, kad mes išnaudojame tik mažą dalelę savo smegenų. Girdėjau, kad moksliškai įrodyta, kad čia mitas ir nesamonė, bet koks skirtumas. Fantazija galinga, o tokių supergalių turėjimas, kaip pagridninės herojės išties vilioja pasvajoti. Rezultatas - labai maloniai žiūrimas, brangus fantastinis filmas su daug veiksmo, šiek tiek filosofijos ir gražių vaizdinių. Gal ir pasimirš ne už ilgo, bet vienas džiaugsmas susilaukti tokių. Verta ir į kiną užsukti žinokit.

8/10

1 comment:

bzzz said...

labiausiai nuvylęs filmas šiais metais. Scarlet tampa dievu. Prieš ją kovot neįmanoma ir beprasmiška, kaip ir prieš supermaną. Daug actiono, nulis įtampos/ dramos. Erzina tas deus ex machina metodas. Galėjo ir koks blogietis bent 20% levelį pasiekti, deja...