☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2013/05/02

TEXAS CHAINSAW 3D

Jei neklystu, tai jau septintas ar net aštuntas filmas apie "Teksaso skerdynes", o vis idiotiškėjant pavadinimui, kvailėja ir filmai. Sekantis galėtų vadintis "Texas", būtų skanaus juoko, na, o šita dalis daugiau nuliūdino nei prajuokino, tikrai nežinau kodėl, bet būdamas naivus turėjau didesnių lūkesčių. Nepagelbėjo net labai trumpam pasirodęs Bill Moseley, kurio visas dialogas buvo tris kart pasakyti "but he is family!".

(Jungiam ironišką balselį) PASIRODO, kad po pirmojo filmo visa šeima buvo nukneckinta linčo teismu (nežinau kaip tada traktuoti kitus šimtą filmų), o Odaveidis sugebėjo pabėgti ir slėptis rusy dvidešimt kažkiek metų, kol užaugo ir graži pasidarė jo išgyvenusi pussyseserė, kuri tapo normalia moterimi, nes buvo įvaikinta normalių tėvų. Ji gauna palikimą iš močiutės - didelį dvarą su visu pusbroliu rusy. Atvažiuoja čia apsišniukštinėt su keliais bukokais draugeliais ir prasideda skerdynės.

Užuot isteriškai klykdama išsirovusi sau plaukus, ji, pamačiusi kelias antraštes, supranta, kad Odaveidis iš tiesų yra geros širdies bičas, o tikrieji blogiečiai yra miestelio teisėsauga, todėl tik prieš porą dienų sužinojusi, kad yra legendinių bepročių šeimos narė, mergina be skrupulų prisijungia prie žudikų ir tampa kovotoja "naujosios tiesos" pusėje. Debiliškiau išsityčiot iš originalo turbūt ir sugalvoti būtų sudėtinga. Virškinant tokią nesamonę į mus dar metami keli benzopjūklai, kad nepamirštum jog tipo žiūri 3D, na ir tai maždaug viskas. Labai blogai ir liūdna, bet gal dar ne laikas galutinai nusiminti, nes kitais metais mus džiugins - dar viena dalis. Pls no.

2/10




No comments: