☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2013/04/24

SILENT NIGHT, DEADLY NIGHT 2

Prisiminiau, kad yra toks senas geras filmas apie žudiką - kalėdų senelį, žiūriu gi iš viso penkios dalys net gi pastatytos, tai nutariau pasižiūrėti antrąją. Na tokio bajerio dar tikrai nesu matęs. Žinot, kaip tęsinio pradžioj būna trumpai prabėgama per svarbiausius pirmojo filmo momentus, alia, kad suprastum kas vyksta ir galėtum žiūrėti tęsinį, nematęs originalo? Tai va čia tas "flashbackas" trunka... 40 minučių. KETURIASDEŠIMT MINUČIŲ!

Tai yra tiesiogine to žodžio prasme - beveik 50% viso filmo. Kai aš originalą mačiau prieš šešis metus, tai man gal ir visai į naudą gavosi taip "prisiminti" (o gal reiktų sakyti - pasižiūrėti iš naujo), bet kas jei perki vaizdajuostę ar dvd, ar '87-ais perki bilietą į kiną? Tikras pasityčiojimas šitaip ištęsti trumpametražį filmą. Taigi pirmas 40min iškart prasukite, nejuokauju.

Kas lieka susukta iš naujos medžiagos tai toks visiškai cheesy amerikanskas slasheriukas, su žiauriai juokingu biču pagrindiniame vaidmeny. Istorija tokia, kad dabar siautėja žudiko iš pirmojo filmo brolis ir didžioji veiksmo dalis net neturi nieko bendro su kalėdom. Perspausta vaidyba, nulis logikos, iki juoko ašarų idiotiški one-lineriai ir nepamainomas žudiko juokas. Jau tas juokas! Na retai kur tokį blogą aktorių pamatysi. Nelabai jis daugiau kur ir vaidinęs. Nuviliantis, išjuoktinas b-klasės šlamštukas 15min pasideginęs originalo spinduliuose.

3/10

Treileris:


Visas pilnas filmas:


Antakiukai!


Jei to dar negana, cinema snobo reviu:

No comments: