☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2011/08/21

GRAVE ENCOUNTERS

Nauja pseudodokumentika, šių metų Grave Encounters, nežinau nė kaip čia teisingiau versti, gal Pamėkliškieji susidūrimai? :)
Šiaip labai geras siaubiakas, tamsus, nejaukus, slegiantis, gasdinantis ir visu tuo - smagus.

Internete daug kas lygina su Paranormal Activity, Bleiro Ragana, REC ir tas yra suprantama, nes tai kiti, taip pat šauniai pavykę pseudodokumentiniai siaubo filmai. Bet iš tiesų šis filmas pačia istorija man gal labiau priminė '99-ųjų House on the haunted hill versiją. Beprotnamio koridoriai, baugūs gaudesiai ir šiurpūs susidūrimai su vaiduokliais...

Jei kalbant apie lyginimus su kažkuo, tai nuoširdžiai turiu pasakyti, kad Grave encounters man labiausiai siejasi su pirmuoju Silent Hill žaidimu, būtent tuo epizodu, kur Haris strigęs ligoninėje. Fiziškai besikeičianti aplinka, tik blausia žibintuvėlio šviesele apšviesti tamsūs, nesibaigiantys koridoriai. Tiesa, Haris buvo vienut vienutėlis, filmo veikėjai laksto būreliu, kas jiem duoda peno panikai. Panika išprovokuoja daugiau plėšrumo, judesio.

Na, o jei apie lyginimus nešnekėti tai mano galva yra tikrai vykęs, pakankamai originalus ir prikaustantis siaubo filmas. Pseudodokumentavimo faktorius čia tinka, neerzina. Laiką praleidau puikiai, tikrai rekomenduoju kaip gerą siaubiaką pasišiurpinti. Pračekinkit vakare užsitraukę užuolaidas.
9/10




3 comments:

Anonymous said...

o ziurejai screena ar dvd ripa? niekur nepavyksta rasti geros kokybes

-kiras- said...

dvd yra torrentz.eu

Anonymous said...

Jau matei super 8 ?