☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2011/07/05

THE WOMAN

Režisierius McKee pastatęs May drauge su Ketchumu, kūrusiu Girl Next Door ir Offspring šiemet išperdė naują keistenybę, kuri, prisiekiu, ir ir atrodo kaip šių trijų filmų mišinys. Laukinis ir murzinas kaip Offspring, skausmingas ir žiaurus kaip Girl Next Door ir juokingas bei keistas, kaip nepamirštamasis May.

Originalumu negalintis pasiskūst tvarinys, kurio nelabai ir sugalvoju su kuo palyginti, apart šių trijų jau paminėtų filmų. Puola savo itin keista atmosfera, kuri priverčia pasiklysti jausmuose. Žiūri The Woman ir nesupranti ar tau juokinga ar nemalonu ar kas čia išvis ir kodėl darosi. Geras absurdo užtaisas kreivo kino mėgėjams. Visgi nueinu į imdb ir sužinau, kad tai - Offspringo tesinys. Įtariau. Tebūnie.

Itin savitą prieskonį priduoda čia lyg ir neadekvatus švelnaus indie rock ir panašios muzikos garso takelis. Jo netinkamumas čia be galo tinka, jei suprantat ką noriu pasakyti. Moteris yra gana idiotiškas, pakankamai beprasmiškas ir šiek tiek šokiruojantis filmas, tačiau galvą nulenkiu vien dėl originalumo ir tos keistos, unikalios nuotaikos. Nenormalus seansas, bet rekomenduotinas, jei norisi kažko labai kitokio nei rodo per teliką. 7/10

3 comments:

riusMa said...

Offspring ir TGND bais prilipo, tai ir shita reik pazhiuret, juolab patchiam idomu kaip ta laukine boba toliau gyveno ishsitraukus shtyriu ish pilvo.
Butinai pazhiurek 1997 metu Perdita Durango. Tchia matchiau tavo aprashyta to paties rezhisoriaus The Day of the Beast. Shito nematchiau, bet itariu bus ir jega.

Jungle Julija said...

http://www.youtube.com/watch?v=nEKFeAYmN9c
Traileris

-kiras- said...

Ačiū