☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2011/05/10

MURDER PARTY

Smagus 2007-ų absurdėlis iš Amerikos, tikrai originali, kruvina siaubo komedija, nelabai net sugalvoju su kuo ir palyginti, gal su kokiu Botched ar Home Sick? Toks filmas, kuriame daugmaž viskas nutinka "iš lempos". Tai nėra palaida beprotystė, kaip tarkime kokiam tromos filme, čia ji, palyginus, gana subtili, tačiau nors ir įžvelgiama tam tikra loginė įvykių seka, vargu ar visa tai galėtų iš tiesų nutikti... (!?)

Taigi lengvas beprotystės prieskonis leidžia išjungt smegenis ir pasijuokti, o be visų kvailysčių sukuriama intriga ir įtampa, žodžiu viskas labai gerai čia. Vienas tų, dėl patiriamo malonumo, greitai prabėgančių seansų, o ir šiaip trukmė vos virš valandos, kas manau yra labai gerai ir tinkama.

Helouvinas. Nelabai įspūdingą gyvenimą gyvenantis vienišius (gal ir kiek atsilikęs) randa pakvietimą į "Žmogžudystės vakarėlį". Vakarą praleist jis suplanavęs su keliais b-klasės siaubo filmais, bet kad jau katinas užėmė fotelį ir nesiruošia trauktis, bičiukas nutaria išbandyti laimę ir galbūt susirasti naujų draugų paslaptingam helouvino vakarėlyje. Tenai nuvykęs jis randa kruvikę puspročių menininkų, vilkinčių helouvino kostiumais, kurie ir linksmins mus visą filmą.

Geros kvailystės, žavingi ir įsimenantys personažai ir tas nuostabus jausmas, kai filmas nustebina tokiais absurdais, kuomet tikrai nežinai ko laukti iš ateinančių penkių minučių. Dėl to taip įdomu ir linksma. Lengvas, trenktas, bet labai šaunus dalykas. Dar kartą dėkui už rekomendacijas, jūs praskaidrinate mano apgailėtiną kino kritiko gyvenimą.
9/10

4 comments:

arunas said...

cia tikrai labai geras

tomas said...

zjbs filmas

Anonymous said...

tikrai puikus filmas

etc. said...

Sveikas, smagu, kad patiko, rekomendacija. Tai noriu dar pasiulyt paziureti filma Rubber.

P.S.
Sitas filmas yra tiesiog NO REASON