☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2010/02/27

DONT WAKE THE DEAD

Vokietis režisierius A. Schnaas'as - tikras beskonybės virtuozas ir nepaliaujamai stumia savo šūdą, nepaisydamas nieko, su kuo jį ir reikia pasveikint! 2008-ų "Nežadinkit mirusiųjų" dar vienas sunkiai išžiūrimas, beprasmis mėšlo gabalas, po kurio kyla rimtų savirefleksinių klausymų - kodėl gi man patinka tokie dalykai po galais? Kam šitaip stengtis? :) Aukščiausiai iškėlęs nosį so bad - its good kategorijoje filmas, tiek dvokia ir užknisa, kad tikrai pasidaro visai smagu. Tačiau net ir toks, koks yra, galėtų būti geresnis. Mano patarimas būtų mažiau siužeto ir dar daugiau kraujo! Bet tada nebūtų toks mėšlas, kokiu būti siekia, ar ne? Anyway, nusipelno gero žodžio, vien jau dėl scenos kur naciai zombiai, mirusios pusnuogės mergos ir kažkokie kaukolėti velniai tūsinasi roko koncerte! Savotiškai smagus dalykas, bet tik ne blaiviu protu. Galu gale paaiškėja, kad visa tai, kaip mes su chebra žvengdavom, tik pusantros valandos ilgio intro į muzikinį video klipą, kurį galite pasižiūrėti čia pat :) Spjūvis į veidą, kurio pats prisiprašiau. O Schnasui pochui, jaučiu geria ir žvengia dabar, kad kažkas žiūri.
4/10

8 comments:

gunslinger said...

Blogiausias filmas kokį tik mačiau EVER. Labai keista, kad jį žiūrėjai. Dar reikėtų paminėt juokingą german-english kalbą. Galėjo bent jau vokiškai šnekėt jei neišeina :)

-kiras- said...

Tai ten tipo NEvokietės atvaro į vokietiją tūsintis :) tai reikia taip

Anonymous said...

filmo neziurejau, tik noriu jog perziuretum filma Dead End 2003 :) cia daugiau/maziau rekomandacija :)

Evilized said...

Aikit sau, visai "geras" filmas.
Beje, yra ir vokiška versija (kuri pirmiausia ir paplito).

levas said...

o man patiko. nu Schnaasas apskritai man vienas geriausiu rezisieriu nuo violent shit laiku. aisku neistempia taip stipriai shitas filmas kaip violent shit 3, bet visgi geras zhiuralas buvo.

-kiras- said...

susimaišė jis man su Ittenbachu jau :) sorry

slasher said...

aha, buna kad susimaišo . Šventoji vokiečių gore trijulė - Schnaas , Ittenbach ir Buttgereit. Blogų filmų jie , kaip ir nėra sukūrę :))

slasher said...

o su šitu filmu Schnaas turėtų įeiti į kino istoriją. Bent nepamenu, kad kažkur figūruotų templierių (aka Ossorio blind dead) ir nazi zombie sąjunga :)