☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2009/01/03

GEOUL SOKEURO a.k.a. INTO THE MIRROR

Kadangi neseniai Lietuvos kino teatruose rodė eilinį amerikiečių azijos siaubeko remeiką "Veidrodžiai" ("Mirrors") tai nutariau pasižiūrėt originalą, nes šiaip jau tai ką jie ten perstatinėja (ar galime sakyti - gadina) dažniausiai būna geri, stiprūs filmai. Na, bet šis - 2003-ųjų Korejiečių "Į veidrodį" ir originalas nepasirodė ypatingas. Tiesa sakant gan nuobodus ir tikrai sunkiai žiūrimas, nepaisant net to, kad atrodo gan neblogai. Prisipažinsiu, pažiūrėjau tik pusę, nes kai baigėsi pirmas valandą trukęs cd aš jau buvau beužmiegąs, o pamačiau, kad kitas cd trunka dar valandą. Nutariau, kad tai laiko švaistymas ir atidedu antros pusės peržiūrą neribotam laikui. Tokiam kartui kai labai neturėsiu ką veikt ar galbūt sulauksiu labai jau išskirtinės nuotaikos, nes kitaip šitas filmas žiūrisi per prievartą.
Na, o pasakojama čia apie veidrodžius žinoma. Kai į jį žvelgi, pasaulis tarsi perskyla į du ir tavo piktas atvaizdas nužudo tave. Negaliu kritikuoti isotrijos, pažinęs jos tik pusę, tad čia ir baigsiu.
Boooooring.

2 comments:

Kalista said...

Siulau paziureti filma iki galo. Taip sutinku vietose jis istestas ir galbut nuobodokas. Bet daug balu skirciau uz originalu zudyma ir filmo minti. Tarkim pradzioje apeme siaubas kai pajunti, kad vedrodzio atspindi kazkas ne taip ir tuoj prasides tikras smagumelis. Yra ir priezastis kodel butent tie zmones nukentejo, bet nepabaiges nesuzinosi. Lyginant su "Mirrors" ten to laukimo "kas dabar bus" tiek nera, neislaikoma itampa ir viskas vyksta staigiai.
Kai man uzejo azijos filmu manija naudojau toki puslapi ir jei auksti ivertinimai stengdavaus filma paziureti, gal ir tau Kirai pravers :) http://www.kfccinema.com/reviews/horror/horror.html

-kiras- said...

hm, na ok dėkui :)
Kai sirgsiu ir nebus ką veikt - pažiūrėsiu ir šitą iki galo