☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2008/07/28

EVIL ED

Iš EVIL ED kažkodėl tikėjausi, kad bus kažkas panašaus į RE-ANIMATOR'ių, net negaliu paaiškint kodėl :) Gal žiūrovų komentarai internete sudarė man tokį įspūdį. Tačiau EVIL ED visai kitoks filmas, tikrai individualus ir savotiškas jei laikyti tai pliusu, turi ir savo nuotaiką ir savo [nelabai vykūsį] humoro jausmą ir taip toliau. Tačiau man nelabai patiko. Veiksmas ištemptas, nuobodus, bajeriai lėvi kažkokie darželinukiški ir to splatter festo ne tiek ir daug kiek tikėjausi, scenarijus atrodo labai netvirtas kaip ant sviruojančių pastolių numestas. Kas patiko tai kai kurie dialogai/išsireiškimai pvz.: karšta pupytė nusirenginėdama sako bičui: {SPOLIERIAI}
- You want my body?
- Oh Yes.
- You can have it.
-... Well, not all of it. I think I'll settle for an arm.
ir nupjauna jai ranką :D
arba
- Do you have to watch these movies all the time?
-... YEAH!
arba:
-... Now let's cut off the other two hahaha.
Ir t.t. :) Semplams tai labai tinka, bet šiaip jau laiko gaišimas šitas Evil Ed. + Tik asilas nepastebėtu filmo pavadinimo panašumo į legendinį EVIL DEAD. Ką gi ir pačiam filme jaučiasi, kad duoklė su kaupu atiduodama, be galo daug referencų. Labai dažnai rodomas Evil Dead 2 plakatas, panaudotas panašus vėjo ūžimas, net tas kultinis kameros bėgimas paskui veikėją. Labai smagu. O pati istorija tai man patiko iki vidurio kol viskas neišplero lėvų bajerių jūroje ir netapo dirbtinai ištempta. Vyruką dirbanti montuotoju atsiunčia dirbti į "gore and splatter departament" [haha] ir įtaiso jį į cenzoriaus vietą, tad jis per naktis turi žiūrėti kupinus smurto ir prievartos filmus kol nuo viso to kino purvo jam pačiam nučiuožia stogas. Tos vietos tai labai fainos, bet vėliau viskas pasidaro gan nuspėjama, tūpa ir nelabai intriguoja. Gerai filmą atspintdi jo šūkis ant posterio, kurį čia patalpinau - "It's a no brainer". Belieka pritarti taikliam išsireiškimui. Palyginimui gal nebent galima prisiminti kokį P. Jacksono BAD TASTE. Bet ten viskas daug kiečiau. Evil Ed - Bad Taste su tikrai prastoku skoniu tai jau patys spreskit ar traukia jus šiandien pašvaistyti laiką kvailai bežvengiant užmigti prie ekrano.

4 comments:

Anonymous said...

Rest in pieces, motherfucker :D čia geriausia vieta. o šiaip, filmo idėja gan nebloga :) tik gaila, kad pats filmas, matomai, CRAP.

Anonymous said...

trailer'is tai optimizuojančiai nuteikia :) nebent jame tik geriausios vietos ir sudėtos :D

-kiras- said...

"nebent jame tik geriausios vietos ir sudėtos"

Praktiškai taip ir yra

Anonymous said...

Treileris nuteikė optimistiškai, taigi pažėjau... Deja pasirodė toks uber booring filmas, bent jau pati pradžia.
Šiek tiek užkliuvo voice overiai, iš pradžiu nesupratau kame bajeris, ko jie ten taip keistai kalba, paskui skaitant titrus žiū, made in Sweden :)