☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2007/10/21

CANNIBAL: The musical

Dar vienas filmas iš nepriklausomo kino kompanijos TROMA, žymiojo animacinio filmuko SOUTH PARK, kūrėjų darbas - "Cannibal: the musical". Senokai norėjau jį pažiūrėti, o dabar mano draugas ir šitkoro kolega, grupės mafia vs. ninja veidas ir šerdis (o gal... rudė) ėmė ir patiekė man jį lėkštutėje, tad ilgai nelaukęs sėdau smaližiauti. Mano nuostabai nebuvo šis filmas toks jau ir shitkorovas :) Toks visai ne piktybinis, o daugiau "gerietiškas". Humoras nors ir juodas, bet ne toks ir persūdytas, kaip buvo galima laukti. Palyginti subtili nuotykinė trash juodoji komedija, iš kurios be problemų smagiai gali pasijuokti ir visa šeima ;) Smurto, kraujo ir goro toli gražu ne tiek ir daug kiek kokiam "Citizen toxie" ar kokiuose kituose tromos filmuose.
Pasakojama čia apie būrelį valstiečių keliaujančių per kalnus į aukso kupiną kraštą. Pakeliui jie sutinka įvairių žmonių, kruvelę nedraugiškų kailialupių, japonų, kurie šventai įsitikinę, kad yra indėnai, karo veteraną su skyščius švirkščianiča išdurta akimi ir t.t. ;D vėliau nuklysta nuo kelio dėl pasimetusios kumelės, kuri pagrindiniam veikėjui regis daugiau nei vien transporto priemonė... vėliau nebelieka maisto....
Viskas padabinta absurdiškomis, o kartais net ir visai gražiomis dainelėmis iš kurių jaučiu vienos ilgokai nepamiršiu... (Let's build a snow man...) ;D Labai maloniai praleidau vakarą, įkvėpė kažkokio optimizmo ir geranoriškumo. Trumpam nuoširdžiai atpalaidavo ir leido pamiršti kasdienius rūpestėlius. Gaila, kad bliat reikia eiti miegoti, nes rytoj nuo pat ryto jie vėl užpuls 9/10 Labanakt.

No comments: