☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2007/09/17

NIGHT SKIES


Dar vienas naujas filmas ir dar vienas visai neblogas. Toks truputi cheesy, mažo biudžeto, bet tikrai turi savo šarmo. Nors vaidyba, kaikurie efektai, ar kitos spragos kartais ir užkliūna, tačiau yra labai gerų vietų. Porą kart smagiai nugasdina, paskui ir smarkaus žiaurumo įmaišo, viskas įpakuojama į "tikrų faktų" dėžutę ir bendram kontekste gaunasi visai neblogas žiuralas. Dideli logikos ieškotojai ar mokslinės fantastikos gerbėjai gali nusivilti, mane irgi sunervino taip pat kaip visur vaizduojami ateiviai ir dar keletas dalyku, bet šiaip ne tame čia cinkelis. Iš tikro tai ne stebuklas, bet su draugeliu kremtant čipsus, geriant alų ir smagiai komentuojant tai maloniai prabėgo. Tiems kam patinka mažo biudžeto horror'as manau turėtų patikti, kaip ir man.
Šis filmas privertė prisiminti mane 1992-ų televizinį filmą INTRUDERS, kurį žiūrėdamas mažas per teliką šikau į kelnes ir po to negalėjau užmigti. Jaučiu dabar atrodys šūdukas, bet vistiek reiks atsisiūst ir prisimint ;)
Dėl tikrų faktų tai čia jau kiekvieno reikalas tikėti, ar ne. Prieš kokius metus skaičiau tokią Lietuvišką knygą "NSO KASDIENYBĖ". Gėda - autoriaus dabar nepamenu, bet paieškos sistema man sufleruoja, kad Tai Kazys Paulauskas, veikiausiai taip ir yra. Tai vat, kas domisi panašiom temom, visai rekomenduočiau paskaityt, įdomių teorijų ten yra.

No comments: