☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2006/11/22

The Texas Chainsaw Massacre 2 (1986)


Nenustebkit kad Siek tiek reciau pildau ~kiras horror~ nes vis maziau laiko randu filmam paziureti. Mat dabar ne tik mokslai spaudzia, o dar ir susiradau naktini darba :) Taipkad manes arba nera namie arba as miegu, o koki nematyta siaubeka vis reciau paveiziu.. Anyway, amzinai tai netruks, nes vis jauciu troskima panirti atgal i ta tamsos pasauli ;) Nors tamsos naktinio sargo darbe netruksta, bet vistiek ;)
Originalusis TEXAS CHAIN SAW MASSACRE tikrai yra vienas ispudingiausiu siaubo filmu istorijoje. As visada labai pykstu ant perstatymu, kurie sushika kultiniu filmu varda, taip buvo ir su TCM. Dabar paklausi kokio zmogaus, kuris maziau ismano : - E, matei TCM? o jis sako : -Jo maciau, sudas." ir aisku jis kalba apie perstatyma, nes net neturi zalio supratimo, kad yra dar senesnios filmas tokiu pavadinimu. Kartais jei pamatai perstatyma pirmiau, ir jis buna shudinas, tai nesinori ziuret ir originalo. Liudna liudna. Taigi daug vilciu dejau i savo kultinio Tobo Hooperio siaubeko TEXAS CHAIN SAW MASSACRE tesini, kuri siandien pagaliau pamaciau. Galvojau bus labai gerai, kad rezisierius tas pats. Deja teko kiek nusivilti. Visai nelyke to krauja stingdancio kraupumo, kuris buvo sukeltas rimtumu ir noizu pirmoje dalyje. cia prikista kazkokio kvailoko humoro, daugelis scenu - nelabai vykes bandymas pakartoti pirmos dalies pagrindines fyshkes. Reikejo tiesiog varyt kazka naujo, o ne panasiai stebinti ziurova. Pagrindine veikeja elgiasi tikrai kvailokai, Odaveidis nebebaisus, nes turi kazkokius jausmus panelei ir elgiasi kaip mielas gyvunelis. Pirmoje dalyje jis buvo toks tikrai psichiskai nesveikas beprotis, o cia kazkoks letapedis su benzopjuklu, kuris jam net nelabai tinka. Dar labai vaikiska mintis man pasirdoe tas serifas taipat beisshvaistantis benzopjuklais ir kersyjantis uz praeiti... Karoce, turiu daug kritikos kazkodel. Nelike to kraupumo, viskas kazhkaip vaikishka ir nuspejama. Nesupraskit manes klaidingai - man oda siurpuliukais nueina girdint ta benzopjuklo riaumojima ir merginos zviegima ;D Tiesiog galejo buti daug geriau. Nors tiesa cia vis dar geriau uz poto sekusias dalis (ta nesamone su Rene Zelveger kur chui suprasi ar cia remeikas ar izdivonas ir perstatyma, kuris palyginus su originalu nieko vertas. Beje dabar padare dar viena dali "the beggining". ziuresim kas cia tokio bus. Bijau kad poto nebutu TEXAS CHAINSAW MASSACRE: JUDGEMENT DAY ir LETAHERFACE AND ROBIN. ;DDD) Visgi jei nori kokio lengvo ziuralo atsipalaiduoti ar idomiau praleisti laika su mergina - TCM2 tikrai tinka, bet lyginti ji su originalu tikrai neverta. Jau geriau paziurekit nauja tobo hooperio filma MORTUARY.
Beje, nieks negali paneigti kad TCM itakojo Rob zombio filmus. Ka galiu pasakyti, jam fryku seimyneles tema sekasi pletoti daug geriau nei TCM tesiniams :)

ed2k://|file|The.Texas.Chainsaw.Massacre.2.(1986).DVDRip.DivX3LM-BloodLust.[sharethefiles.com].avi|734275584|409E161DEC9063ED8BE82A4542DDACC3|h=FN3EBFWCED2SOS6C34JTJFMRRWPIPG3R|/

6 comments:

Anonymous said...

TCM2 būtų labai geras filmas, jei nebūtų TCM1, ar ne :))

-kiras- said...

Tikriausiai! :) Norisi visada kad tesiniai BENT JAU prilygtu originalui.. Yra retu atveju kai tesiniai pralenkia originalus, nzn kad ir pavyzdziui TERMINATORIUS ar SVETIMAS...

Anonymous said...

Labai reti tie atvejai. Galima dar paminėt Evil dead 2 , phantasm 2. Na ir Toxic avenger 4 :)))

-kiras- said...

jojo PHANTASM 2 tai achujenai
O EVIL DEAD tai man pirmasis geriausias vistiek. girdejau gandus kad nori ji perstatyt tai labai susinervinau

Anonymous said...

trecias masakris (1990) pasirode idomesnis uz antra:)

Anonymous said...

Ziuredamas shi filma jus visai turbut pamirshot perskaitit filmo zanra,tai juk pusiau siaubo komedija,nenostabu kad jis jums pasirode truputi vaikishkas.Evil dead pirmas tikrai geresnis uz antra,nes vel gi antra dalis labiau komedija,todel turbut ishvis negalima liginti ja su pirma dalim ,kaip ir pirma massakare su antru.Kas liechia antra evil dead kas antra massakare tai greichiau bus komedines parodijos,bentjau man taip atrodo pvz Evil dead 2 tokie patis aktroiai ir netgi tokia pati vieta ir siuzetas beveik toks pac tik labiau komedishkas scenarijus,ir aktoriaus mimika netgi priliksta pachiam dzimui keriui tai be jokios abejones komedija kaip ir antra dalis,bet paziuret aishku verta bejokios abejones tokiu filmu beveik nedaro shiais laikas.