☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2006/11/27

I DRINK YOUR BLOOD

Dar vienas filmas savo laiku (1970) aiskiai issokes auksciau bambos, visus shokiraves ir tapes kultiniu. Ypac tarp grainderiu ;) Kaip ir daugeliui senu filmu, visalaik randu ka prikishti, bet cia ir vel viskas pateisinama filmo amziumi tad gal ir nesivarginsiu. Seip man tikrai patiko. turi neblogo sharmo that's for sure! Ir pora vietu tikrai yra auksiniu. O kaip tiem laikam tai tikrai tik galva zemai nulenkiu. Ziurint dabar tai turesite daugiau pramogos negu siaubo, bet nuobodziauti tikrai neteks! Cia viskas tikrai originalu ir nematyta:
Grupele LSD vartojanciu hipiu-satanistu (!) atkeliauja i vienisha maza miesteli ir ima siauteti. Vietinis jaunas berniukas nepatenkintas tuo, kad jie primaitino jo seneli LSD (!) miske nushauna pasiutusi shuni, paima jo kraujo ir prisvirkscia pasiutliges i hipiu-satanistu mesos piragus (!) po biski jie tampa putom besispjaudanciais zombiais nesinais kirviais ir peiliais ir zudo ne tik vienas kita ir betka kas po ranka papuola, bet ir patys save. (Viena moteris basliu nuduria savo dar negimusi kudiki!). Viskas baigiasi pashelusiom skerdynem, scenomis, prilygstanciom geriausiems zombiu filmu momentams! Karoce aisku efektai, montazhas ir muzika ne tobulai padaryti, bet to as cia ir neieskojau. filmas tikrai unikalus ir ji tikrai bus idomu pamatyti kiekvienam kino megejui! ir ne tik siaubo.

na o taip apie ji, dainoje RABID ("Pasiutes") dainuoja grupe MORTICIAN:

Infected, rabid flesh
Revenge for, acid death
Frothed-deathrage
Tortured-Fleshcrave
Hippie crazed cult
Rabid bloodshed
Massacred
Chopped and hacked
Mass bloodshed
Rabid death

ed2k://|file|I%20Drink%20Your%20Blood%20(1971).avi|735439750|91992F199CC6C4C3C691D7107FD13836|h=UEV4DIZZ2WCXYLY3PS34AJYXAQ2MBKBO|/

1 comment:

Anonymous said...

Vienas pirmų parsipūstų horror filmų. Visiška psichodelika :)