☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2006/11/11

MURDER SET PIECES


Per mokslus ir kitus reikaliukus pastaruoju metu randu kiek maziau laiko savo megstamam uzsiemimui - siaubo filmu perziuroms. Si sestadienio ryta prisiruosiau paziuret viena filmu, kuri jau senokai ketinau. MURDER SET PIECES. Filmas pristatomas kaip isskirtinai brutalus. Na, mesytes is tiesu buvo. Smurto scenos atviros, ilgos ir nezmoniskos, kraujas tamsus ir tirshtas. taip pat siame filme daug sekso ir nuogybiu, keiksmazodziu ir kito purvo ;) Visgi, nesakyciau, kad su brutalybem persistengta, ta prasme, siaubekas kaip- siaubekas. tik gal kad stengesi shokiruot kiek labiau nei kiti iprastiniai siaubekai. (poroj vietu net prisiminiau CRADLE OF FILTH'u filma CRADLE OF FEAR ;)
Seip tai filmas vietomis kiek kvailokas. Labai pigiai atrodo kai jis pradzioje zudo dvi mergas ir groja ale kieta techno muzika. Bet yra ir tikrai stipriu vietu. Pagrindinis veikejas - Itin isvaizdus vyriskis, vaikysteje patyres kazkokia tai trauma, aktu fotografas, nacistine vokietyja besizhavintis shovinistas, zudikas, prievartautojas, sadistas, net kanibalas (itin smagi vieta kur jis grauzia kazkokios nelaimingos aukos torsa :D Prisivilioja merginas i savo uz spintos irengta kankinimo kambary ir jas ten mesineja, pjausto etc. paskui miegodamas prie baseino sapnuoja rugsejo 11-osios ivykius amerikoje :) chui suprasi. Kazkokio didelio moralo ar siuzeto ipatybiu cia nera. Vaidyba vietomis tikrai buka - pagrindinis veikejas - pastoviai per daug kietas, mergaite isvis nelabai moka vaidint (beje ko ji lindo i ta jo nama, o poto bego? ko ji tikejosi, kad jis pasiulis jai sausainiu?) taciau su viskuo galima susitaikyt. Yra tikrai prastesniu nauju filmu. Ir sitam kaip shocker'iui parasyciau septintuka koki. Kurejams yra dar daug kur tobuleti ir jei jie nesiliaus - gal greit isvysime tikrai stipru zarnas sukanti filma. O dabar einu arbatos uzsistatyt.

ed2k://|file|Murder.Set.Pieces.2004.DVDRip.XViD.=STR=.avi|732344320|1432DA0282547E9FD80D1B387F6F6094|h=YFL57FUDLOGVCMKK3NJH5VSUXS6HCQZU|/

1 comment:

Anonymous said...

na šitas, tai vienas geriausių iš paskutinių metų horror filmų, tarp low budget tai tikrai (nors gal ir nemažai ten babkių įkišta, sunku pasakyt). Logikos trūkumas, prasta vaidyba kažkaip neatsiliepė bežiūrint į galutinį rezultatą, nelabai tai aktualu buvo visumoj, svarbiausia serial killer ir gore :))