☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2006/07/20

KILLER CONDOM (Troma)


Stai ir dar vienas geras tromukas pasieke mano akis ir mintis. Filmas toks "lengvas skaitalas", susiziurejo smagiai ir jaukiai. Be itin giliu minciu ar itampos taciau ne ka maziau entertaining. Tai komedija, buvo tikrai smagiu vietu, bet ne is tu komediju kur labai zvengtum ar humoras kazkoks labai bukas butu. Bajeriukai kaiptik tokie gan ironiski, pasiepiantys, bet tvarkingi, sakyciau gan kuklus. :) Apie ka sis filmas pasako pavadinimas. Net keista kaip tokia durna ideja pastatyta taip rimtai ir bendras filmo vaizdas atrodo tikrai solidziai. Cia ne toks shitkoras kaip buvo koks redneck zombies. Filmas - profesionaliu ranku darbelis, tik kad ideja itin kvaila (TROMISHKA) :)
Pagrinidinis filmo herojus policininkas yra gejus, o ji supa irgi ivairausio plauko linksmuoliai, transvestitai, prostitutes ir skraidziojantys prezervatyvai zudikai, kurie troksta nukasti jusu daikciuka. :) per viena nakti 4 vyrukam nukandami bybiai. Poto skaicius vis auga ir auga. NA ir musu detektyvas imasi sio reikalo ir pats skaudziai atranda, kad tai mazi nagli prezervatyvai taip elgiasi. Aisku juo nieks netiki, todel jis tures pavargti irodinedamas.
Smagi, neipareigojanti juodoji komedija, su kandziu zvilgsniu i zmoniu issigalvotus absurdus. IR puiki galimybe pakovoti su savo homofobija ;)))

1 comment:

Anonymous said...

Pati idėja su prezervatyvais žudikais tikrai gera, bet su siužetu kažkaip persistengta, į filmo pabaigą darosi nuobodu, o dar tie gėjai :))