☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2006/07/07

FINAL DESTINATION 3


Tikiuosi ties sita dalim si istorija ir baigsis. Nes iki vidurio maniau, kad ziu dar visai neblogai galima isspausti pramoga is sios mirties-persekiotojos temos. Deja kiekviena mirtis buvo padaryta vis bukiau ir i gala mano demesys isvis issiblaske. Zinau, kad taip nebutu buve jei filmas nebutu orientuotas i trilikamecius amerikos paauglius, kurie tikriausiai ne karta sugniaush kumstukus ziuredami si filma kai ju vyresnis brolis isnomuos jiem dvd :). Mat pirma puse filmo tikrai gniauzia kvapa ir pritraukia demesi, o veliau... Na viskas tampa tiesiog kvaila. Kas nezino, tai jau trecias pasakojimas apie tai, kaip paaugliai isvenge mirties poto vistiek turi su ja susidurti ir bando dar karta ja apgauti sekdami zenklais, kurie yra gan akivaizdus ir idiotiski. Sakau, jei filmas butu padalintas i du cd-r, ziureti butu galima tik pirmaji. Nezinau kam reikejo viska taip uzbukinti tuo kvailu siuzetu, kur veikejai laksto su nuotraukomis, kuriose uzfiksuota daugybe uzuominu ir aiskinasi kurio dabar eile, kai aplink siaucia kosmariski ivykiai ir betkoks normalus zmogus taip tikrai nesielgtu. Tai ir privercia numoti ranka. Tos holivudines nesamones. Visu pirma tai, kad bene visi filmo veikejai yra paaugliai, jokio paivairinimo, visu amtra dar tai, kad mirtis ateina ITIN netikroviskais budais. Aisku cia ne taip tragiskai kaip buvo antroje dalyje, bet vistiek vyrauja tas "Tomo ir Dzerio" principas: nurieda koks kamuoliukas, uzkliudo kokia lentyna, ta nukrenta ant stiklines, kuri issilieja ant elektros prietaiso, kuris padega kanors ir bla bla :) Nu ne tik nebaisu, bet net geda ziuret vietomis. Pvz scena sporto saleje buvo tokia tragiskai pavaizduota, kad pasijutau kazkoks nuogas :)
Na, o gerieji bruozai tai butu sioks toks kiekis juodo humoro (Dar vakar su chebra zvengem kas butu jei kokia soliariumine ziurkyte uzstrigtu tam soliariumo aparate ;), sioks toks pojutis kad mirtis uzgniauzia tau kvapa (tik pirmoje filmo puseje) nu ir siaip jei tau penkiolika tai gali visai patikt.
Beje, cia kaip ir pirmose dviejose dalyse geriausia aisku pati pradzia. Pirmoje dalyje buvo lektuvas, antroje greitkelio katastrofa, na o cia ... karuseles :) Puiki tema goravam nutikimui. Galetu but ne holivudinis shudas, bet ka padarysi. Galvojau bus blogiau.
Na ir pabaigai nori nenori turiu prisiminti sia grupes DEAD INFECTION daina.

THE MERRY GO-ROUND
A hot Sunday morning. Dad took little Bruce to amusement park. the boy wasquerulous. he wanted to ride on a merry-go-round. Dad would do anything for his offspring, wouldn't he? The machine got moving. It gathered momentum. Bruce was already 9 meters over the ground. Dad looked up... and suddenly he got shocked.A gear of the merry-go-round cracked. Father's eyes watched his son's head knocks against the ground. But it's not over. A two and a half ton axle dropped onto the kid. Dad ran up so fast that his son's brain smeared his festive jacket. The boy's intestines decorated the amusement park glamour.

No comments: