☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2018/06/12

MAZE RUNNER

Jei Hunger games trilogija nepasirodė pakankamai retarded tai galite dar šitą pamėginti. Aš asmeniškai reidžinau nuo pat pirmų minučių ir tas nervas kažkaip nedingo per visą seansą, bet buvo ironiškai pakankamai įdomu pabaigti, tiesiog kad žinočiau apie ką visa tai. Antrąją trilogijos dalį išjungiau kažkur po 20 minučių. "Pakaks" pagalvojau ir vietoje to, įsijungiau gerą filmą. Siūlyčiau ir jums taip padaryti net kalbant apie pirmąją dalį, nebent norite labotomuotis 15-os valandų skrydyje arba kokiam drinking geimui su chebra panaudoti. Kitu atveju tai yra tiesiog įžeidimas intelektui.

Uždara stovykla, kurioje vien burbuliuojančio lytinio geismo amžiaus berniukai tris metus negali sugalvoti kaip ištrūkti iš juos supančio labirinto, o naktimis juos kartkartėm užpuola itin skurdžios fantazijos dizainerio kurti kompiuteriniai padarai. Nieks nieko neatsimena, neprievartauja per užpakalį ir nesmauko, o laikosi tvirto moralės kodo, bet visa tai greit pasikeičia, kai į veiksmo vietą atvyksta mūsų pagrindinis, niekuo nuo visų kitų veikėjų nesiskiriantis, herojus ir pradeda per dieną atrasti visokį revoliucingą šūdą, tiesiog drįsdamas kvestionuoti nusistovėjusią tvarką, kas labai nepatinka tokiam komiškų antakių personažui su peraugusia galva.

Jam aišku viskas gerai einasi, nors atsakymai į klausimus dažnai scenarijuje matyt buvo tiesiog neparašyti, bet daugmaž aišku, kad viskas veda link green-screene vykstančių pergalių ir smarkiai debilavoto twisto. Ai tiesa, apie vidurį į veiksmą dar įmetama mergina, kuri ko gero turėtų būti pagrindinio veikėjo meilės interestas ar pan., tačiau prie jos nieks nesikabinėja ir tikrai net nefancina tris metus nematę moters, nes yra svarbesnių reikalų, tokių kaip svarstyti kas ji tokia arba leisti jai pailsėti arba gintis nuo jos iš štabiko mėtomų kočėlų. Aš nelabai suprantu kokiai auditorijai šis filmas. Jei vaikams, tai norėčiau, kad mano vaikai žiūrėtų kažką gudresnio. Jei suaugusiems, tai tokie jie ir suaugę.

2/10

4 comments:

Unknown said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Seku tave nuo 2009 metu tikiuosi nesustosi saunuolis.

Mėsgalis said...

Nu Kaya Scodelario vis tiek sexy. Bet simta kartu geriau tada ziureti seriala Skins. Cia toks, kuri rekomenduociau savo vaikams. truputi paugejusiems

Gordo said...

Norejau parasyt, kad lauksiu tavo, Kirai, apzvalgos apie Hereditary, kaip siaubo zinovo solidaus, o ziuriu kazkas jau pripiso propagandos ir feikines reklamos :D