☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2018/06/22

DOWNSIZING

Brangioji, aš sumažinau vaikus idėja grįžo, bet šį kart daugiau kaip socialinio eksperimento fantazija. Mattas Damonas yra šioks toks kokybės ženklas, tikrai galiu paliudyti, gavosi nebloga drama ir tuo pačiu visai smagi romantinė komedija. Neslėpsiu, vaizduotę įaudrino taip, kad visai įsivaizduoju ir kokią trilogiją įvykstant, nors realiai to tikrai nereikia. Filmas gerai sužaidžia visokiom emocijom ir net momentais, kai tampa naivokas, visvien žiūrisi smagiai.

Norvegai išsprendžia populiacijos problemą revoliucingu medicinos metodu sumažindami žmones iki mažojo pirštuko dydžio. Procesas negrįžtamas, tačiau vilioja sunkiau besiverčiančius, nes šiandienos paskolos, tapus mini savęs versija, pavirsta tikrais turtais, mažo dydžio viskas kainuoja centus. I can see the appeal, bet blemba negalėjau nustoti galvoti, kaip lengva būtų surengti siaubingą teroristinį išpuolį prieš tokį mini miestą.

Tačiau dydis išsprendžia ne viską, širdies ir galvos problemos lieka tokios pačios, nepriklausomai nuo tavo ūgio, o ir naujoji utopija turi savo tamsiąją pusę.
Išvados gražios, nors pabaiga ir truputi silpnoka, likau labai patenkintas šiuo netikėtai smagiu seansu. Drąsiai rekomenduoju, kai norisi lengvesnio, tačiau kokybiško dalyko.

8/10

1 comment:

Unknown said...
This comment has been removed by a blog administrator.