☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2018/03/29

ANNABELLE: CREATION

Apinkybės lėmė, kad kolkas pamačiau tik šį tęsinį, o originalo dar ne, bet kažkaip ir nevilioja, nes girdėjau, kad labai ne kas. Nors aišku reiktų susidaryti savo nuomonę prieš burnojant, bet šiuo metu nelabai turiu laiko gaišti eksperimentams. Kaip suprantu čia spin-offas Conjuring frančizėje, tiesą pasakius, visai žiūrimas siaubiakas, kas gal ir nėra keista, turint omenyje tai, kad režisierius tas pats, kuris pastatė Lights out.

Lėlių/vaiduoklių horroras, šiek tiek atskiestas netekties skausmo dramyte. Truputi užpisančios mergaitės aktorės. Daugiau mažiau klasikinės siaubo filmų klišės, visai kokybiški jump scares'ai, triukai su įtampa, netikėtumu ir tamsa, nieko "žemes laužančio" tačiau tikrai visai smagų laiką apturėjau. Nepasakyčiau, kad kažkuo išskirtinis siaubo filmas, gal net ir nelabai baisus, tačiau žodis "neblogas" čia visai pritinka, tad jums paliksiu spręsti ar norite mėginti kaip neįpareigojantį žiuralą prie bliūdo čipsų.

6/10


1 comment:

svaika said...

Pradzia ne stebuklas irgi, bet sito tesinio geriau butu nebuve. Jei abu pastatyt salia, tai sito net nesimatytu, ant kiek sudinesnis