☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2018/02/17

HELLRAISER: JUDGMENT

Laikas liautis buvo prieš kokius keturis filmus jau, bet dabar imu galvoti, kad gal jau net metas remeikui, nes šitie tęsiniai frančizei gero vardo tikrai neneša. Tikėjausi aišku, kad bus blogai, bet galvojau bus bent toks žiūrimas "BTV 1h nakties, su S raide" blogai, o ne šitas laughable straight-to-video mėšlas.
Tikrai šiek tiek smagu buvo žiurėti, vien dėl so bad it's good faktoriaus, tačiau ne rimtu veidu, o tiesą pasakius, man kaip Hellraiserio fanui nuo seno, šiek tiek paslapčia skauda širdutę, žinokite.

Cenobitai plepa tarpusavyje, kaip pigaus lietuviško serialo herojai, kiekvieno aktoriaus povyza šnabžda "pažiūrėkite į mane, aš vaidinu tikrame kino filme". Siužetas apverktinas, matosi, kad režisuoja neprofas (šio filmo režisierius ir scenarijaus autorius realiai yra spec. efektų meistras) o twistą nuspėjome iki jo likus valandai. Dėl supergreito "videoklipo" stiliaus montažo, filmas veikiau žiūrisi kaip Hellraiserio parodija, nei tęsinys, tačiau per daug blyški ir nejuokinga, kad būtų verta gaišti jūsų brangų laiką. Patikėkite manim, aš daug šūdo matęs, nebent norėtumėte patys įsitikinti, kad dugną pasiekti galima ne kartą ir ne du.

2/10


No comments: