☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2011/08/24

UNINHABITED

Kuklus praeitų metų Australų siaubiakas apie porelę atvykstančią paatostogauti į negyvenamą salą.
Sala savaime aišku ne tokia jau ir negyvenama. Rojaus kampelis pamažu tampa pragaro kampeliu. Pora kaip visad neišneša kudašiaus, kol dar turi progą tai padaryti na ir tada jau viskas velniop. Žinot patys kaip tai atrodo.

Filmukas visai nieko, gana nejaukus, kiek erzinantis. Vis neatrenku kas labiau mane čia erzina ar tas neaiškumo ištestumas, ar veikėjai ar muzika. Negaliu tiksliai apibrėžti kas, bet kažkas nervina. Istorija gana vaikiška ir nuspėjama. Veikiau tokia kur vaikai pasakoja stovykloj nusikreipę sau į veidus žibintuvėlį.

Bet iš tikro ir kritikuot per daug nesinori. Filmas kuklus, tačiau neišsišokantis ir tas yra visai faina. Per teliką netyčia įsijungus manau labai maloniai susižiūrėtų. Tad ir labiau siaubus mėgstančiam gal ir verta sugaišti čia, jei daugiau šįvakar nesugalvojat ką pažiūrėt. Nieko puikaus, bet vienas tokių, apie kuriuos sakome OK.
6/10


2 comments:

Anonymous said...

pritariu del filmo lygiai taipat vertinsiau;D

alkoholikairnieksai said...

juokingiausia buvo pradžia - porelė negyvenamoj saloj ne tik kad pasimaudė su maudymkėm, tai dar ir pasimylėjo per maudymkes :)
na ir dar tas pagrindinio veikėjo veidas... bet šiaip neblogas filmas, dėkui už rekomendaciją. tik pačios pabaigos nelabai supratau.