☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2011/04/13

PINOCCHIO'S REVENGE

Mažytis, bet stiprus '96-ų štatovskas siaubiakas iš lėlių horroro stalčiaus. Kuklus, tačiau tikrai aukštos klasės dalykas: Psichologiškai įtemptas, šiurpą keliantis, įtraukiančio siužeto pasakojimas. Būtinas pamatyti subžanro mėgėjams.

Daug šešėlių, gerai suveikiančių siaubo filmų klišių, na o tos išverstakės lėlės niekad man nebuvo perdėm malonios. Visuomet kyla įtarimas, kad jos masto kažką negero. Kaip ir tarkime koks klounas - niekad neatrodė man kažkoks juokingas personažas vaikams... Gal tiesiog ne mūsų kultūra?

Nepaisant tos nemalonios lėlės, filmas porina galingą siaubo pasaką, kuri sakyčiau yra daug dramatiškesnė ir intelektualesnė nei pvz legendinio ČakioVaikų žaidimų (Childs Play). Beje, dideli komplimentai lėlės "protėviui", kuris nors ir rodosi filme tik pirmas 20min, - yra labai įtikinantis ir nepamirštamas personažas.

Medinukas-Pinokis, taip pat ilgesniam laikui strigs atmintin su savo tuščiu mįslingu žvilgsniu. Tikros blogio akys, net jei ir būsime priversti dvejoti - ar tikrai šita lėlė čia pagrindinis problemų kelėjas?
Paprastai, kraupokai ir gerai, Pinokio kerštas užtikrintas, kaip ir priklauso geram Amerikonų horrorui. 8/10

2 comments:

Anonymous said...

aciu labai uz filma kad ikelei ir suradau tikrai gera siaubeka labai patiko super as tai duosiau filmui 9/10

Anonymous said...

sveikas gal jau matei klyksma 4 ?noreciau paziureti kokia nuomone apie filma ir rasysi neisduot jokiu siuzevingiu kas yra zudikai nes dings smalsumas ziureti;D