☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2008/02/20

ONE MISSED CALL (2003)


Na galite mane pasveikinti su 200-uoju post'u :)))
Labai džiaugiuos, kad šia proga pasitaikė toks puikus filmas. Pastaruoju metu kažkaip kabina mane tie azijiečių siaubekai. Ne tik dėl to, kad jie moka geriausiai gasdinti, bet ir šiaip būna tamsūs, gražūs, estetiški.
Kai paskutinį kart buvau kino teatre, mačiau afišą, kad ir šitą perstatė amerikiečiai. Na ko čia stebėtis... ko gero jie dar neperstatė? Tai pagalvojau reik pažiūrėt originalą kol dar visi nepradėjo klykt "kaip ten kine buvo baisu ir achujėna". Tiems taip vadinamiems "remeikams", kai holivudas gadina genialius azijiečių siaubo filmus jau išsiūgdžiau tokią atmetamąją reakciją, kad vien apie tai išgirdus - pykina. Todėl remeikus stenkimės ignoruot ir nelaikom jų filmais ;)
Na, o tikrasis ONE MISSED CALL ("Chakushin Ari") - Intriguojantis, prikaustantis prie ekrano, šikną spardantis siaubiakas visom prasmėm! Baisus, suktas, labai įdomus, toks kaip turi būt. Istorija neblogai užpinta, tad patiks tiem, kuriem dar po filmo reikia perskaityt hintus -kas čia ir kaip buvo- kaip man :) Dar labai malonu, kad internete plaukioja failas su kokybišku Lietuvišku vertimu, įgarsintu Lietuvos televizijoje. Taip galite parodyti ir tėveliams, kurie nemoka skaityti angliškai :)
Šito filmo dėka nuostabiai užbaigiau dieną, gavau tikrą pramogą, tokią kokią moka suteikt tikri, geri siaubo filmai. Tegyvuoja J-Horroras. Noriu į Japoniją pasisvečiuoti! 9.5/10

2 comments:

Anonymous said...

Na remeikas tai faktas, kad lievas bus. IMDB kiek pamenu į bottom šimtuką patenka.

P.S. iki metu galo linkiu padvigubint iki 400 kokiu :)

Anonymous said...

Nerealus filmas. O dar kaip laukiu antros dalies. Nuostabu. Azijiečiai kuria geriausius siaubo filmus. O dar nerealus filmas "One Missed Call Final" kurį sukūrė.