☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2007/07/12

The WICKER MAN (1973)


Įdomiai gavosi su šitu filmu - draugas man ji atsiuntė iš Londono dvd formatu, nes rado jį... šiukšlyne, o ant viršelio buvo užrašytas žanras - horror. Ilgokai jo nepažiūrėjau, o vat šiandien ėmiau ir užsimečiau kažkaip spontaniškai.
Iš pažiūros, net ir neatrodo kaip siaubo filmas, bet išties asilas tas žmogus, kuris jį išmetė. Užtat man pasisekė, kad jį turėsiu ;)
Tai senas filmas su miuziklo elementais (!!!) apie policininką, kuris atvyksta į miestelį saloje ieškoti dingusios mergaitės. Policininkas pasišventęs krikščionis, didelis teisuolis, todėl jam vis mažiau sekasi vaidinti griežtą drasuolį pagonių miestelyje, kuris kaiptik ruošiasi kruvinoms, kaukėtoms ritualinėms apeigoms... Jo krikščioniškos teisybės paieškos po truputi virsta tikru košmaru su lemtinga pabaiga.
Super filmas, nors kiek ir neįprastas. 8/10 pilu ramia sąžine.

dabar ieškodamas šito filmo posterio internete, aptikau, kad jau ir šito "remeikas" padarytas. (tpfu ant kilimo). Ant plakato išsivėpęs Nicholasas Cage'as. Kažin ar ten viskas taip puikiai suvaidinta ir padaryta kaip čia. Kažin ir kaip su muzika ten bus, bet net tingiu jau burbėti... Turbūt jie turi tikslą perstatyti VISKĄ kas kada nors buvo gerai ir taip viską sugadinti :(

No comments: