☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2015/07/14

INSURGENT

Jei kam labai varva snarglys, kad ilgai reik laukt naujų Paauglių Žaidynių, galima tuo metu pasižiūrėti šitą nuobodžią, idiotišką, kompiuterinių efektų trydą. Dvi valandos totalių, nuspėjamų nesąmonių, rodos prailgstančios iki pilnos darbo dienos, kuomet net kava nepadeda ir užmiegi taip, lyg karščiuotum nuo ebolos. Tiesą sakant, galvoju gal po šitos peržiūros net reiks pasitikrinti pas daktarus, nes toks jausmas lyg tie iš pieno plaukę, jauni spermaveidžiai aktoriukai tikrai galėjo kažkuo užkrėsti, vien žiūrint į juos ekrane.

Keista kaip galima taip didingai susimauti. Turint tokį biudžetą, net ir šūdą galima padaryti žiūrimą, o juo labiau, kad režisierius pastatė visai gražų sci-fi Time Traveller's wife, taigi jam gal ir ne svetimi laukai turėtų būti... Praeiti pora metų buvo tikrai geri sci-fi atžvilgiu, bet va tada gauname ir kažką tokio, kad neužsimirštume, kokiame pasaulyje gyvename ir, kad idiotų visada yra aplink, jų daug ir jie turi reikšmės. Jie eina į darbus, jie kuria šeimas ir dauginasi, jie eina balsuot, o taip pat eina ir į kiną. Jį stato ir jį žiūri. Rėkiau ir keikiausi balsu.

Per didelius skausmus pažiūrėjau filmą iki galo ir tiesą sakant gailiuosi, nes jau dabar pamiršau kokia ten buvo ta jų "žinutė" visiškai nelogiškoje, bei jokio pagrindo neturinčioje fantastinėje istorijoje. CGI atrodo taip blogai, kaip ir siužetas, futuristinės visuomenės modelis, įpinta meilės istorija, tiesiog įžeidžiantis personažų vystimas. Dar blogiau darosi nuo to, kad filmas pateikia save labai rimtai ir užmojai jo tikrai nevaikiški ir saugok dieve, jis tikrai nepasirodys taip kvailai, kaip koks Skyline. Dėl to manau bus dar blogiau, nes atsiras advokatų ir laukiančių tęsinio, kurie neš savo babkes į kinus ir ateities šikalams. Man tai gaila net pinigų už tą elektrą, kurią sunaudojau žiūrėdamas per kompą, tad pasidarykit sau paslaugą ir geriau pažiūrėkit juokingų katinų youtube.

1/10

2 comments:

Mykolas said...

Yes yes, kol kas nonsense'o topo viršuj šita juosta.

Sejanus said...

Man užteko pažiūrėti trailerį, kad susiprasti ir į kiną neiti :) Tiesa sakant net ir trailerį vos ištvėriau iki galo...