☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2014/05/09

DEVIL'S DUE

Tinkamiausi du žodeliai apibūdinti šiam filmui yra "dar vienas". Nieko geriau nesugalvoju. Dar vienas pseudodokumentikos stilium susuktas siaubiakas, dar vienas šėtono apsireiškimas. Neoriginalumas yra tai, nuo ko labiausiai kenčia Devil's Due. Savaime jis nėra blogas, net gal visai smagiai žiūrisi, kol nepabosta, tačiau originalaus ar išradingo čia neradau ničnieko, o jei to nėra, to visada labai trūksta. Kartais laiko išmėgintos klišės gerai, jei jos labai gerai padarytos, kaip tarkim Jameso Vano siaubiakuose, bet čia - nieko originalaus = nieko įdomaus.

Veiksmas nors ir sklandžiai išdėstytas, bet labai jau nuspėjamas ir net tie "nejaukūs" horroro momentai yra iki tiek matyti ir girdėti, kad tiesiog nebedaro jokio įspudžio. Galiausiai tiesiog žiūri kaip susiklostis kažkieno istorija, nors jau nuo pat pradžių numanai, kaip viskas bus.
Ir kas su tuo Quake II simboliu??
Nors sunkoka rast geresnį žodį, būtų sąžininga pasakyti, kad iš esmės filmas nėra blogas. Jis normaliai padarytas, viskas ten OK su juo, tad labai peikti ir negalima. Tačiau jis tiesiog paskęs jūroje panašių siaubiakų, bus greitai pamirštas ir liks be išliekamosios vertės. Tai tiek. Jei norit dar vieno ne super blogo, bet banalaus siaubuko, prašom.

5/10

No comments: