☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2011/09/10

AMERICAN GRINDHOUSE

Dokumentinis filmas apie Amerikietiškąją grindhouse/exploitation kino kultūrą. Labai maloniai žiūrisi, greit prabėgo, pakalbinama tikrai svarbių žmonių, parodoma gardžių kasnelių iš visos išdykusio kino istorijos. Rekomenduotinas edukacinis seansas. Treileris čia.

Kiek kitokio posto proga norėčiau parekomenduoti keletą sužiūrėtų filmukų, kurie neįtilpo į kiras horror rėmus, tačiau yra verti dėmesio.
Pamatykite:

Repeaters - idomi fantastinė drama/trileris apie kelis narkomanus, kurie įmetami į tos pačios dienos kilpą.

Time Travelers Wife - graži, romantinė sci-fi dramytė apie vyruką, ne savo noru šokinėjantį per linijinio laiko juostą.

Ir aišku Hesher, tamsi drama apie metalistą su labai daug gero juodo humoro. Šitas tai aukso vertės ir 10/10, jaučiu, kad dar žiūrėsiu.
Tokios šiandienos rekomendacijos ir pastebėjimai. Jungiuosi siaubiaką ;)

1 comment:

human garbage said...

Aš Hesherį vien dėl screenshoto, kur jis atsipūtęs ant sofkutės su alaus skarba sėdi, parsisiunčiau. Afigenos tatuiruotės pas bičą:D Smagu, kad Josephas Gordonas-Lewittas sugeba suvaidinti ir pompastiškajame Inseption, ir tokiam independent dvasios filme kaip Hesheris. O šiaip tai atsimenu jį dar iš seno gero ,,Trečiasis luitas už saulės", kur jis irgi valasatas buvo:) nors kaip filme apie metalistą-nihilistą metalo ir daugiau galėjo būt
o va JAV meninių filmų asociacija nustebino:

Rated R for disturbing violent behavior, sexual content including graphic dialogue, pervasive language, and drug content - some in the presence of a child

pagal šitą aprašymą jis drąsiai galėtų prie horrorų stoti:D