☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2010/12/29

DEATH METAL ZOMBIES

Mielieji bepročiai, maniakai ir raganos, tai yra jubiliejinė, 600-oji Kiras Horror recenzija, kas reiškia, kad po dar 66-erių turėsime visas 666-ias! Laukiu dovanų nedaskaptuotų kaukolių, jūsų proprosenelių nagų ir dantų, ėriuko kiaušų karolių ir panašiai. Dovanėles siūsti adresu: Namas prie kapinių, Guobų gatvė 13, Tylioji kalva, Teksaso valstyja!
Šios džiugios sukakotuvės proga norėjau išrinkti sau kažką ypatingo. Nemeluosiu, buvau nusiteikęs žiūrėti seniai bematytą Azijietišką vaiduoklių horrorą, tačiau netyčiom papuolė rusiškai įgarsinta planuoto filmo versija, tad šitą malonumą teko atidėti ir nutariau pasilepinti senu geru šitkorovu trash'u, kas puikiai pavyko su nuostabiai idiotišku 1995-ųjų atradimu - Death Metal Zombies. Išversti turbūt nereikia ir pavadinimas jau vien ką reiškia, o kaip jau buvau pasiilgęs to metalovo (kartais pankovo, bet šį kart visgi - metalovo), nuoširdaus, namų gamybos šlamšto! Tyras kaifas žiūrėti kaip spoguoti metalistai su metalo maikėm patys tūsinasi, filmuodami šį žavingai kvailą flicką apie zombius ir metalą! Pavadinimas tikrai toks iškalbingas, kad ne per daugiausia belieka ir ką papasakot: Būrelis draugų metalgalvių sumano dalyvauti radijo konkurse ir vienas jų nusiunčia laiškelį. Prizas - vienetinė jų mylimos grupės (berods Living Death?) kasetės kopija, su gabalu, kurio neturės niekas kitas. Kasetę jiem laimėti pavyksta, bet unikalus šmotas pasirodo esąs užkoduotas kvietimas iš pragaro, paversiantis juos... metalui tarnaujančiais zombiais! Šitaip va ir atsiranda Death Metalo zombiai :) Visa kita - nuostabus, klasikinis trashas: papai, kraujai, idiotizmas, besiliejantis per kraštus ir daugybė, daugybė metalo garso takelyje. Su kvailystėm nepersistengta, teko matyt ir daug absurdiškesnių išsišokimų, bet bendras vaizdas labai linksmas ir mielas. Šaunuoliai chebra, šaunuolis filmas, šaunuolis garso takelis, šaunuolis seansas ir šaunuolis aš šįvakar! Linkiu jums visiems, išprotėję siaubo mylėtojai, laimingų 2011-ųjų ir geros bičkos juos pasitinkant! Tikimės galingo derliaus kitais metais, nes kaip žinome tik jie vieneri mums ir beliko iki pasaulio pabaigos!!! ;) Lai aidi piktas juokas, žarnos pilasi laisvai ir kyla šaltas rūkas kapinių!!!
Nuoširdžiai jūsų, su nekrofiliška meile - Kiras Horroravičius!



7 comments:

offca said...

Maladiec. Varyk toliau. Laukiu ir 6666

Anonymous said...

Neblogi palinkėjimai :D Siūlau pažiūrėt toki filma 9 temples, kaip ir neužmačiau tavo blob'e

-kiras- said...

Tai va ji ir bandziau ziuret, bet rusiskai igarsinta bliat! tai reiks ieskot PER nauja

Anonymous said...

heroturko.org yra Thai + English Sub

skvoterė said...

net susigraudenau. man šitas tavo blogas labai mielas. sąžiningas, nulis malto šūdo - žodžiu, rašyk, rekomenduok, net negalvok sustot, nes filmų tai dar oje kiek daug neaprašytų, ane? ane?

o tavo rekomendacijos visada geros.
normalių 2011ų.

Anonymous said...

Su naujais Kirai, dekui, kad per metus lydejai filmu aprasymais. Varyk ir toliau, nesustok, nes skaitytoju tikrai turi ;)

Kalista said...

Su Naujais visus siaubo zanro myletojus!
Ir aciu tau Kirai, uz si bloga, linkiu neprarast ikvepimo ir smaikstumo ji rasant :)