☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2010/04/05

CARRIERS

Dar vienas labai maloniai nudžiuginęs praeitų metų derliaus vaisius - "Carriers". Džiugu, kad laiks nuo laiko pasirodo ir naujų galingesnių post-apokaliptinių filmų, ne daugiau dviejų minučių tempęs, vienu jų esantis išsiduoda ir šis. Pradžioje gal dar visai optimistinių spalvų turintis, bet kuo toliau, tuo liūdnesnis ir beviltiškesnis. Kyla nemažai klausimų, kuriuos filmas pamažėle atsakinėja, kad nuolat išlaikyt susidomėjimą. Yra išties įtemptų momentų ir gilesnių vietų, kurios rimtai priverčia pamastyt, kaip gi pats elgtumeis tokioj, ar panašioj, situacijoj. Na, o smagiausia, kad geras rezultatas vėlgi pasiektas ganėtinai nedideliu biudžetu, kas leidžia susikoncentruot į personažus, jų išgyvenamas emocijas ir juos supančią atmosferą. Yra tų amerikoniškų detalių prie kurių norisi kibti, bet aš to daryti tikrai nemėgstu, apskritai rezultatas geras ir žavingas. Ir gal iki The Road nesiekia, tačiau puikiausiai galėtų būti jo priešistorė. 7,5/10

2 comments:

exprontaz said...

Na as jo neprilyginciau The Road, tik tiek kad zandras panasus. Cia daugiau tu jausmu ir man visa tai primine Zombieland :)<..> Filmas neblogas, mielu noru ziureciau jo tesini.

Anonymous said...

Rekomenduoju sviezia naujiena - Frozen. Kala i klyna, veza nuo pradzios iki galo - 100 balu. Jei patiko Open water 2, tai sitas trigubai labiau kabina.