☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2006/12/17

SAW 3


Na stai pagaliau pamaciau ir paskutine trilogijos dali. Kas imsites ieskoti ieskokite telesunc failo su prierasu PUKKA. visai gera kokybe, tikrai imanoma viska suprasti ir isgirsti. Be to tai tikrai nebus feikas. As siunciausi is DC++, bet emule irgi tikrai randa. Parasykit "saw pukka" ir ras. Na, o dabar apie filma. Jei neklystu, visas tris dalis dare skirtingi rezisieriai. Man patinka tokie eksperimentai, jeigu jie pavyke, nes naujos galvos inesa nauju ideju ir kitokia atmosfera. Vis del to - svarbiausia nesugadinti originalo vardo ir islaikyti ta pacia nuotaika. SAW trilogijai tai padaryti pavyko puikiai ir nors vis dar manau, kad totalaus kulto vardui uzdirbti tereikejo ir pirmos dalies, taciau visa trilogija yra itraukianti, intriguojanti ir verta ziureti. Paziurejus visas tris dalis galvoje jos sugula i viena ilga istorija ir nebesijaucia skirtumo tarp tesiniu. Tegu taip ir lieka. Palikite sia trilogija tokia kaip yra ir nebelieskite. Tada viskas bus gerai. Nereikia SAW vs. PREDATOR
SAW trilogija - filmai zaidziantis musu jausmais ziauriomis scenomis ir uzsuktais siuzetais. (Kam patinka SAW dar labai rekomenduociau ir nesena filma HOSTEL, ten siaubas taip pat itikinamai keliamas auku agoniju klyksmais.)
Geras chapteris i horror istorija, o talentingi kurejai tegu nesiliauna ...tik nebe su SAW. I SAW 4, jeigu toks bus, atsiradima ziuresiu itin skeptishkai ;)

4 comments:

Anonymous said...

Hostel tai bene juokingiausias filmas, kurį teko per pastaruosius 5 metus žiūrėti. Jau nekalbant apie tai, kad šmeižikiškai idiotiškai pateikia Slovakiją. Šiaip juoko dėlei su drauge pasižiūrim karts nuo karto. O ta vieta:
"hey, you watch - you pay.
ok ok, i pay."
mirtinai juokinga.
Taigi: siužetas kvailas, veikėjai pateikiami kaip visiški debilai, juokingi čigoniukai su plytomis ir peiliais gatvėje, prašantys cigarietų, ar ko, gražūs papai, daug kraujo, dar daugiau tuštybės. Žodžiu - 5 proc. siaubo ir 95 proc. debilizmo.

-kiras- said...

Nu nebutina gi galvoti kad jei jau taip rodo tai taip ir yra :)
Be to del skonio - nesigincijama, man tai hostel tikrai nuosirdziai patiko :l

Anonymous said...

tai man irgi patiko. todėl ir žiūrėjau gal 7 kartus. čia tokia mazochizmo forma - žiūrėt pačius šūdiniausius filmus ir džiaugtis, kad šūdą matai.

Anonymous said...

čia taip pat kaip su rinkimų agitacija. tik kai kalba kokie socialdemokratai tai goro daugiau būna.