☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2006/08/02

DOMINION: Prequel to The Exorcist


Pasiskolinau si DVD is draugo su pristatymu "shudas". Na... gal ir ne visai shudas, bet shudukas tai tikrai. Viena kart paziuret galima, jei rodys per btv ir ne per velai (nes galite uzmigti). Veiksmo sitam filme beveik nera. Setono cia tiek pat kiek marilyn manson kuryboje, o legendinio originalo sis priesistores forma pastatytas tesinys ne is tolo neprimena. Na bet ziurejau gerai nusiteikes, tamsoje, tai galo sulaukiau ir vietomis buvo visai idomu. nors bendram vaizde tai lieka toks pasakos vaikams pries miega ispudys.
Istorija pasakoja apie kuniga, praradusi tikejima 1944 karo metu, koncentracijos stovykloje, 1947 dirbanti archeologiniuose kasinejimuose ir atkapscius piktaja dvasia (itin nenuspejamai :)) susigrazinanti tikejima :)
Kas dar? Isikunijes setonas - kazkoks ore kabantis hermafroditas, egzorcizmo seansas - koks mintinai ismoktas puslapis ir medicinos sesele, su kuria neisku kas darosi. Dar pora kompiuteriais apdorotu hienu, kurios laiks nuo laiko seipsau uzsuka salia kaimelio paurgzti, daug sneku, nelabai itikinanti vaidyba ir gal 10 minuciu vertu demesio. tai spresk pats. Jei zavejais, EGZORCISTU, paziurek idomumo delei. Nors ir nusivilsi, nieks juk ir nebande pakartot originalo sloves. Deja is to ka cia parasiau , akivaizdu, kad buvo galima ir geriau.

1 comment:

Anonymous said...

taigi vat kad...