☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2007/10/28

GHOULIES

Lol, na išties truputi nesamoningas filmas ;) Senovinis, cheesy toks truputi juokingas, bet daugiau nuobodus... na ir toks pokvailis :)

Grupelė išgėrusių jaunuolių vakarėlyje susimasto išsikviesti dvasių. Iš pradžių jiem nepavyksta, bet iš tikro pavyksta haha. Po to pagrindinis veikėjas Džonatanas meta mokslus, kad galėtų taisyti namą (wtf?). Tada jis matyt iš nuobodulio staiga įpuola į juodąją magiją ir tapęs burtininku prikelia kažkokių šlykščių pragaro neužaugų. Po to atgyja dar kietesnis burtininkas ir jie kovoja. Ne nu rimtai čia viskas taip kvaila man pasirodė, kad net juokas ima rašyt :D Ir kaip visada matyt dėl to, kad norėta rimtai padaryti. Vienoj tokioj vietoj kur visi pradėjo isteriškai rėkti neaišku ko tai nesusilaikiau balsu juoktis. ;) Visgi nereikia pagalvoti, kad aš čia vien neigiamai kalbu. Iš tikro tai visai žavi toks mėšlas.. Na bet ne tiek, kad sunaudočiau cd-r ;D

Kažkodėl nepavyksta įdėti treilerio nors jau pusę valandos bandau. Žiauriai nervina. Tai pažiūrėkit patys iš čia http://www.youtube.com/watch?v=gMIgVIr0P1E :)

1 comment:

Anonymous said...

Manta labai patinka ghaulies filmas bet pirmos neziurejau ziurejau 2 3 ir 4 man tai patiko ghaulies 1 neradau