☠ Horror / Sci-fi / Exploitation / Weird / Gore / Etc ☠

2008/03/28

WHISPERING CORRIDORS


Mergaitiškai jautrus 1998-ųjų Pietų Korėjos siaubo filmas apie mokyklinę draugystę. Nepagalvokit, nieko panašaus į tuos filmus kur koledže siautėja maniakas. Čia veikia mistinės jėgos, o mokyklos koridoriai - tinkamiausia vieta perteikti pasakojamai istorijai. Narpliojamos problemos - draugystė, pasiaukojimas, ryžtas ir dar kažkas... gal mirtis.
Sunkokai man sekės visapusiškai suvirškinti šitą filmą. Jis toks rimtas, pramogos prasme labai smagu tikrai nebuvo. Ir kabinančio kažko ne per daugiausiai, išskyrus keletą vietų kuriose tikrai pagaugai (kas tai bebūtu) per nugarą perbėgo. Šiuo metu mane labai žavi vaiduokliškos azijiečių juostos, todėl esu truputi šališkas, o ir šiaip išties neblogas filmas, bet aš užsimaniau miego. Tikriausiai kalta praėjusi sunki darbo diena, bet anyway, jei dar neteko susidurt su asian horroru, mano galva geriau pradėt nuo kokio nors kito filmo. Labai taiklus ir geras apibūdinimas vieno commento iš imdb - "siaubo žanras panaudotas mokyklinei istorijai papasakoti". 7/10 Reikės pažiūrėt tęsinius, kaži ką jie žada..

1 comment:

Anonymous said...

ziurejau keturias dalis, pakutines nemaciau , bet girdejau labiau drama ten o ne siaubas, visgi tos keturios dalys man patiko, nieko yspudingo bet nenuobodu, kazkur skaiciau kad rezisierius bande atkurti kuo tikresni mergaiciu internato gyvenima , del to net vyko i internata seule .